Ramos: Daćemo sve za trenera, ko god on bio

Solari je nakon pobjede nad Valjadolidom postao najbolji Realov trener debitant još od 1957. godine
3 komentar(a)
serhio ramos, Foto: Reuters
serhio ramos, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.11.2018. 08:32h

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos krivi igrače za seriju loših rezultata "kraljevskog kluba", ali smatra i da su oni ti koji mogu sve preokrenuti.

Madriđani su konačno, nakon pet mečeva bez pobjede u domaćem prvenstvu, savladali Real Valjadolid pred domaćim navijačima 2:0.

Real je do pobede došao autogolom Kika Olivasa u 83. minutu i pogotkom Ramosa sa bijele tačke dva minuta prije kraja meča.

To je ujedno bila i prva utakmica u Primeri u kojoj je Santjago Solari predvodio tim sa klupe.

"Daćemo sve od sebe, bez obzira ko je trener", rekao je Ramos. "Sada je to Solari i pokušaćemo da sa njim ostvarimo što bolje rezultate. Ali idemo polako, utakmicu po utakmicu. Na kraju ćemo i zaboraviti u kakvim smo problemima bili. Razumijem naše navijače. Mi, igrači, smo jedini odgovorni i mi smo ti koji možemo sve da preokrenemo. Ova pobjeda će nam pomoći da se osjećamo bolje."

Solari najbolji Realov trener debitant još od 1957.

Solari je pobjedom u oba dosadašnja meča na klupi Reala već ušao u istoriju kluba.

Argentinac je, prije pobjede nad Valjadolidom, vodio tim do pobjede u 1/16 finala Kupa kralja protiv Melilje (4:0) i tako postao prvi trener madridskog velikana poslije 61 godine koji je slavio u oba meča na startu trenerske karijere u "kraljevskom klubu".

Poslednji trener kome je to pošlo za rukom bio je Luis Karnilja davne 1957.

Bonus video: