Budućnost rasterećeno u Rumuniji

Rumunski tim je u Podgorici slavio 3:0, a šansu da učini nešto više u tom meču izabranici Balše Radulovića su propustili u drugom setu, u kojem nijesu iskoristili vođstvo od 9:3...
0 komentar(a)
Srećko Ristić, Foto: Filip Roganović
Srećko Ristić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 08.12.2018. 04:54h

S obzirom na dešavanja u prvom meču, kvalitet i iskustvo dva tima, bilo bi pravo sportsko čudo da odbojkaši Budućnosti Capital Plaze izbore i “zlatni set” (treba im pobjeda sa 3:0 ili 3:1), a kamoli da eliminišu rumunski Zalau i prođu u treće kolo Čelendž kupa (prvo se nije igralo).

Rumunski tim je u Podgorici slavio 3:0, a šansu da učini nešto više u tom meču izabranici Balše Radulovića su propustili u drugom setu, u kojem nijesu iskoristili vođstvo od 9:3...

"Prvi meč pred svojom publikom odigrali smo sasvim korektno i da smo imali malo više koncentracije na prijemu i strpljenja na teškim loptama, mogli smo osvojiti i neki set. I pred ovaj dvomeč bili smo svjesni da je ekipa Zalaua znatno iskusnija i kvalitetnija i oni su to potvrdili na prvoj utakmici", kaže za “Vijesti” Radulović.

Nakon 20 sati puta autobusom, Podgoričani su juče prijepodne doputovali u Zalau, gdje će revanš igrati potpuno rasterećeno.

"Nemamo šta da izgubimo, pokušaćemo da ispravimo greške koje smo pravili na prvom meču i da što bolje odigramo. Ovo su mečevi gdje je svaki poen zlata vrijedno iskustvo za naše mlade igrače", dodao je trener Budućnosti.

Utakmica u Zalauu počinje u 17 sati po našem vremenu (18 po lokalnom).