Itudis: Čestitke Budućnosti, čestitke navijačima, ovaj poraz može da nam koristi

"Otvorili smo meč 11:0, a upozoravao sam momke da se ne opuste iako igramo protiv tima koji postiže najmanji broj poena u ligi. Oni očigledno nisu imali dovoljno razuma da to shvate", kazao je Itudis
92 pregleda 1 komentar(a)
Budućnost Voli - CSKA, Foto: Filip Roganović
Budućnost Voli - CSKA, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 23.11.2018. 21:47h

Trener CSKA Dimitris Itudis na pres konferenciju je došao skoro pola sata po završetku meča protiv Budućnosti i senzacionalnog poraza u Morači - 93:92.

"Čestitke Budućnosti, zaslužili su pobjedu. Čestitke navijačima, na sjajnoj atmosferi. Utakmica je bila tijesna, moglo je da se završi drugačije. Međutim, ostao nam je gorak utisak, jer smo kontrolisali utakmicu, ali je Budućnost u trećoj čevrrtini uhvatila šuterski ritam. U drugom dijelu su pogodili 12 od 16 trojki, a kada su promašili uhvatili su loptu", kazao je Itudis.

Grčki trener je govorio u dahu...

"Otvorili smo meč 11:0, a upozoravao sam momke da se ne opuste iako igramo protiv tima koji postiže najmanji broj poena u ligi. Oni očigledno nisu imali dovoljno razuma da to shvate", kazao je Itudis.

Nije pravio dramu, makar ne javno...

"U svlačionici sam rekao da može ovo da nam koristi, ako smo pravi. Sada to nije teorija, već praksa - ako ne igraš na najvećem nivou svašta može da da se dogodi", kazao je Itudis.

Bonus video: