Runi: Murinjovo iskustvo će preokrenuti stvari u Junajtedu

Evidentno je da prolaze kroz težak period trenutno ali Murinjo je veoma iskusan, kaže Runi
0 komentar(a)
Žoze Murinjo i Vejn Runi, Foto: S.P.
Žoze Murinjo i Vejn Runi, Foto: S.P.
Ažurirano: 31.10.2018. 19:56h

Vejn Runi vjeruje da igrači Mančester junajteda i dalje žele da daju svoj maksimum za Murinja, uprkos svim poteškoćama ove sezone.

Junajted zauzima osmo mjesto u Premijer ligi i ima devet bodova manje od vodećih Mančester sitija i Liverpula, a trofejni trener je često na udaru zbog loše igre. Međutim, "crveni đavoli" su neporaženi u posljednja tri kola, pobjede nad Njukaslom i Evertonom i bod sa gostovanja Čelsiju daju malu dozu stabilnosti.

"Evidentno je da prolaze kroz težak period trenutno ali Murinjo je veoma iskusan i mislim da neki igrači moraju da se potrude više", rekao je Runi za BBC Sport.

"Nadam se da mogu uz još par pobjeda da naprave pritisak na vodeće timove i pridruže im se u vrhu. Iz mog iskustva nisam nikad čuo da igrač ne želi da igra zbog neslaganja sa trenerom. Ne smijete tako da postupate kada ste igrač, morate da poštujete klub i navijače i takođe saigrače. Siguran sam da se svi igrači u Junajtedu trude maksimalno za bolje rezultate", zaključila je zvijezda američkog DC Junajteda.

Runi je osvojio pet titula i jednu Ligu šampiona tokom 13-godišnje karijere u Junajtedu.

Bonus video: