Libijski Ziko Sutjeskin igrač mjeseca

"Zahvaljujem se navijačima koji su glasali za mene, među kojima je veliki broj navijača Al Ahlija iz Libije, koji me i dalje prate, iako sada branim boje najboljeg crnogorskog kluba", kazao je 19-godišnji Mohamed Zakarija Alhraiš
1 komentar(a)
Zakarija, Foto: FK Sutjeska
Zakarija, Foto: FK Sutjeska
Ažurirano: 14.11.2018. 16:45h

Libijac Mohamed Zakarija Alhraiš izabran je za najboljeg igrača Sutjeske u mjesecu oktobru.

Popularni Ziko je u oktobru odigrao četiri utakmice, na tri je bio starter, jednom je ušao sa klupe, a postigao je i dva gola, čime je doprinio da Nikšićani ostvare tri pobjede i jednom remiziraju, uz gol-razliku 10:3.

"Zahvaljujem se navijačima koji su glasali za mene, među kojima je veliki broj navijača Al Ahlija iz Libije, koji me i dalje prate, iako sada branim boje najboljeg crnogorskog kluba. Izuzetna mi je čast što sam poslije samo nekoliko mjeseci provedenih u klubu bio nominovan za ovako prestižno priznanje", kazao je 19-godišnji Zakarija za sajt Sutjeske.

"Moram da se zahvalim i svojim saigračima, jer su i oni umnogome doprinijeli što klub u poslednje vrijeme bilježi odlične rezultate i što se ekipa nalazi na čelu prvoligaške tabele. I pored lošijeg starta sezone u igri smo na oba fronta. Nadam se da ću u narednom periodu biti još bolji i da ću zajedno sa svojim saigračima pomoći klubu da odbrani titulu šampiona Crne Gore, i da tituli ove sezone pridruži i trofej u Kupu", istakao je Zakarija.

Bonus video: