Ibrahimović pokušao da spriječi odlazak u PSŽ

Rekao sam Rajoli da doda "brdo" stvari i popisao ih jednu po jednu. Nakon toga saopštio sam Heleni, mojoj supruzi, da nikad neće prihvatiti uslove. Mislio sam da nema šanse, ali poslije samo 20 minuta Minjo me je zvao i informisao - Dobio si sve što si zahtijevao, piše u novoj autobiografiji Zlatana Ibrahimovića
0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Twitter
Zlatan Ibrahimović, Foto: Twitter
Ažurirano: 06.11.2018. 19:00h

U novoj autobiografiji Zlatana Ibrahimovića, "Ja sam fudbal", koja izlazi u Švedskoj ove sedmice, priznao je da je pokušao da spriječi prelazak u Pari sen Žermen dok je igrao za Milan.

"Jednog dana vidio sam pet propuštenih poziva od Minja Rajole, mog agenta. Čuli smo se i obavijestio me je: "Leonardo, sportski direktor Pari sen Žermena će zvati." "

"Slušaj, neću se javljati, Galijani je potvrdio da neće da me prodaju." - rekao sam mu, a on je odgovorio: "Da, znam."

"Kada sam razgovarao sa Minjom, kazao sam mu da treba da otežamo PSŽ-u, da ćemo im tražiti istu platu koju imam u Milanu, htio sam da ih nagovorim da kažu da pretjerujem i odustanu. A zatim sam mu rekao da doda "brdo" stvari i popisao ih jednu po jednu. Nakon toga saopštio sam Heleni, mojoj supruzi, da nikad neće prihvatiti uslove. Mislio sam da nema šanse, ali poslije samo 20 minuta Minjo me je zvao i informisao - Dobio si sve što si zahtijevao."

Šveđanin je 2012. iz Milana prešao u tim sa Parka prinčeva a zadržao se do 2016. i za to vrijeme postigao 113 golova na 122 utakmice prije nego što je otišao u Mančester junajted.

Bonus video: