Budućnost pet mečeva bez pobjede, Brnović razočaran: Zaslužili smo više

Budućnosti poništen regularan gol za 2:0, Grbalj na kraju kaznio promašaje i osvojio bod
56 pregleda 13 komentar(a)
FK Budućnost - FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
FK Budućnost - FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.11.2018. 15:06h

Budućnost nije pobijedila ni peti put zaredom, računajući i prvenstvo i Kup, a posljednji koji je "plave" zakinuo za bodove je Grbalj.

Pod Goricom je rezulta bio 1:1, a remi gostima donio je Vladan Kordić u 84. minutu.

Prethodno, Budućnost je vodila golom Igora Ivanovića od 12. minuta, imala je još nekoliko velikih šansi da riješi pitanje pobjednika, a kod 1:0 je i neopravdano poništen pogodak Milivoja Raičevića u drugom poluvremenu.

"Nismo igrali specijalno dobro, ali je trebalo da pobijedimo. Kasnije sam i saznao da je gol bio regularan, na 2:0 bi to bila druga utakmica. Morali smo ranije da riješimo meč, jer sam znao da nemamo snage za više od 60 minuta. Ekipa ne stoji fizički dobro, ali sam mislio da ćemo pobijediti makar tri razlike", rekao je Brnović.

Budućnost je na samo dva boda od lidera Sutjeske.

"Zato mi je još više žao ove utakmice, jer smo poslije svega mogli i da budemo prvi. Bilo je mečeva u kojima nismo igrali dobro, ali u nekima smo, kao u ovom, zaslužili više", istakao je Brnović.

Pomenuo je i pogodak Raičevića koji je poništen.

"Mora da se vodi računa o tim stvarima. Ipak je ovo Budućnost. Naravno, ne tražimo pomoć, ali ovo nije prvi put. Protiv Mladosti iz Lješkopolja se svira nepostojeći penal protiv nas, sada nam se ne prizna gol, a evidentno je bilo da nije postojao ofsajd. Nije ovo alibi, jer i ja i ekipa moramo da budemo bolji", kazao je Brnović.

Budućnost je posljednji put pobijedila 24. oktobra (1:0 protiv Rudara), a potom je četiri puta remizirala i jednom izgubila (od Zete - 2:0).

Bonus video: