Konte protiv Čelsija na sudu

Skaj javlja da Konte traži dodatnih 8,7 miliona funti odštete na preostali dio godišnje plate koji iznosi 11,3 miliona funti, odnosno 20 miliona funti ukupno
1 komentar(a)
Antonio Konte, Foto: Reuters
Antonio Konte, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.11.2018. 18:50h

Antonio Konte je odbio da se sastane sa predstavnicima Čelzija i insistira na sudskom procesu u kome će tražiti ostatak sume iz ugovora koju mu duguje londonski klub, saznaje Skaj.

Italijan, koji je nedavno odbio Real Madrid, vjeruje da treba biti isplaćen u potpunosti nakon što ga je klub otpustio na kraju prošle sezone.

Predstavnici Čelsija su pokušali da organizuju sastanak sa Konteom kako bi se dogovorili van suda, ali je bivši trener "plavaca" to odbio.

Skaj javlja da Konte traži dodatnih 8,7 miliona funti odštete na preostali dio godišnje plate koji iznosi 11,3 miliona funti, odnosno 20 miliona funti ukupno.

Čelsi navodno odbija da izađe u susret Italijanu zbog svog ponašanja dok je bio u klubu, uključujući ophođenje prema Dijegu Košti, čestom odsustvu sa sponzorskih dešavanja, kašnjenju na pres konferencijama i parkiranju na nepredviđenim mjestima oko trening centra u Kobamu.

Konte je u Čelsi došao 2016. i osvojio titulu Premijer lige u prvoj sezoni, a sezonu kasnije osvojio je i FA kup.

Bonus video: