Argentina bolja od Meksika, Ikardi pecnuo bivše saigrače: Osjeća se prijateljstvo u vazduhu, nije kao ranije

Napadač Intera pokazao je da se nalazi u sjajnoj formi - Ikardi je mrežu Meksikanaca zatresao poslije minut i 10 sekundi
50 pregleda 0 komentar(a)
Mauro Ikardi, Foto: Reuters
Mauro Ikardi, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.11.2018. 10:22h

Nakon očajnih kvalifikacija za Mundijal i loših igara na prvenstvu svijeta u Rusiji, pred Argentinom su bolji dani. Barem tako nagovještavaju prijateljske utakmice koje su "gaučosi" odigrali protv Meksika u ovom reprezentativnom ciklusu.

Nakon trijumfa nad Meksikancima u subotu u Kordobi, tim Lionela Skalonija je istog rivala savladao i sinoć u Mendozi (2:0), golovima Paula Dibale i Maura Ikardija, igrača koji su bili u sjenci Lionela Mesija, dok je napadač Barselone igrao za nacionalni tim.

Za razliku od meča u subotu kada Dibala i Ikardi nijesu bili strijelci, sada se situacija promijenila. Napadač Intera pokazao je da se nalazi u sjajnoj formi - Ikardi je mrežu Meksikanaca zatresao poslije minut i 10 sekundi, a poslije meča je potkačio starije igrače.

“Osjećao sam se veoma prijatno. Nešto lijepo je stvoreno. Bio sam i prije u reprezentaciji i nije bilo toliko prijateljstva. Svi smo mladi, sad se to prijateljstvo osjeća u vazduhu. Dok su iskusniji igrači bili tu, nijesam to primjećivao”, kao i uvijek, bez dlake na jeziku, pričao je Ikardi.

Drugi gol postigao je Dibala tri minuta prije kraja utakmice. Igrač Juventusa nakon asistencije u subotu, sada je zatresao mrežu "sombrerosa" i najavio da bi Argentina sa njim i Ikardijem mogla da uradi velike stvari u budućnosti.

Mesija, za sada nema u reprezentaciji, ali se njegov izostanak ne osjeća.

Bonus video: