Radišić spašava kao golman, Namaško čuva Zetu, rezerve nose Sutjesku

Donosimo listu od 14 fudbalera koji su obilježili 13. kolo Telekom 1. CFL.
145 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Petrović, Foto: Filip Roganović
Zoran Petrović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 29.10.2018. 13:57h

Samo četiri pogotka postignuto je na pet utakmica 13. kola Telekom 1. Crnogorske fudbalske lige. Istakli su se zato golmani i štoperi.

Mićo Perović (Lovćen) - Začarao gol protiv Budućnosti, koja ni sa igračem više nije našla put do mreže.

Stanislav Namaško (Zeta) - Još jedan golman blistao je u subotu - moldavski reprezentativac nije dozvolio OFK Titogradu da prekine negativnu seriju.

Mirko Radišić (Lovćen) - Nogom, glavom, bilo kojim dijelom tijela, osim naravno rukom - na sve moguće načine branio je gol protiv Budućnosti, tri puta je u jednom napadu sačuvao mrežu Cetinjana!

Igor Vujačić (Zeta) - Najstandardniji, najstabilniji igrač Zete, koja već 11 utakmica ne zna za poraz u prvenstvu i u Kupu.

Zdravko Dragićević (Grbalj) - Sa čalmom na glavi, iako vezni, odigrao dobro na poziciji štopera; Iskra je stvorila samo jednu šansu u Radanovićima.

Miloš Drinčić (Iskra) - Danilovgrađani odavno ne pobjeđuju, ali su protiv Grblja barem sačuvali mrežu.

Đorđije Vukčević (Zeta) - Jedan u plejadi mladića sa Trešnjice: Odigrao lijevog beka u derbiju kao da ima 100 utakmica u nogama.

Luka Petričević (Lovćen) - Trebalo se odbraniti sa igračem manje protiv lidera, velika pomoć stigla je iz veznog reda.

Aldin Adžović (Zeta) - Nije ni do postignutog, ni do promašenog penala - odigrao dobro u veznom redu. Strijelac posljednja tri gola za Zetu.

Šo Jamamoto (Petrovac) - Drugi put ove sezone odlučio primorski derbi protiv Mornara, koji se ovoga puta igrao u Podgorici.

Marko Ćetković (Sutjeska) - Najbolja partija ove sezone igrača koji je doveden da pokrene Sutjesku. Falio je samo gol, umjesto stative.

Dušak Bakić (Budućnost) - Potvrdio talenat, iako nije dao gol iz nekoliko šansi. Većinu je stvorio sam, sjajnim driblinzima.

Milutin Osmajić (Sutjeska) - Kakav učinak: ušao u 85. minutu i dva puta fenomenalno asistirao za pobjedu Sutjeske protiv Rudara.

Božo Marković (Sutjeska) - Još jedan rezervista Nikšićana koji je ušao i donio prevagu. Povreda je prošlost.

Bonus video: