Čarapić: Uvijek je lijepo doći u svoj grad, ali želimo da nastavimo pobjednički niz

"Naravno da ću dati svoj maksimum da moja ekipa pobijedi'', kazao je Čarapić za portal Košarka.me pred duel sa ekipom iz svog rodnog grada
4891 pregleda 5 komentar(a)
Ognjen Čarapić, Foto: Aba-liga.com
Ognjen Čarapić, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 27.10.2018. 17:06h

Mega u nedjelju veče (21 čas) gostuje Mornaru, a gostovanje u "Topolici" je uvijek posebno za dijete barskog kluba, Ognjena Čarapića, koji jenakon borbi sa brojnim povredama, napokon, u kontinuitetu demonstrira svoj raskošan talenat.

"Uvijek je lijepo doći u svoj grad. Vidjeću se sa porodicom i prijateljima, tako da će sigurno biti emocija, ali naravno da ću dati svoj maksimum da moja ekipa pobijedi'', kazao je Čarapić za portal Košarka.me pred duel sa ekipom iz svog rodnog grada.

Plej crnogorske reprezentacije do sada u ABA ligi za Megu bilježi 10,5 poena i 3,5 asistencija po meču, sa prosječnim indeksom 15, ijedan je od najkorisnijih igrača mlade srpske ekipe koja sa Zvezdom dijeli prvo mjesto u ABA ligi.

"Očekujem vrlo zanimljiv i neizvjestan meč. Mornar je veoma nezgodna i dobra ekipa. Biće veoma teško, ali mi želimo da nastavimo pobjednički niz. ega Bemax je najmlađa ekipa u ligi, svi smo približno istih godina i atmosfera u ekipi je sjajna. Imamo odlične uslove za rad i trudićemo se da ostvarimo što bolju poziciju na tabeli ABA lige.", dodao je Čarapić.

Bonus video: