Trinkjeri pred gostovanje u Podgorici: Sinoć smo vidjeli šta Budućnost može

"Kad igraš Evroligu poslije mnogo godina, treba ti adaptacija. Sinoć smo vidjeli šta Budućnost može kod kuće. Biće teška atmosfera, oni su iskusna ekipa... O kvalitetu Amerikanaca nemam ja šta da kažem, cijene kažu, budžet kaže. To su sve vrhunski igrači", kazao je Italijan
51 pregleda 3 komentar(a)
trinkjeri, Foto: Mega Bemax
trinkjeri, Foto: Mega Bemax
Ažurirano: 16.11.2018. 15:28h

Andrea Trinkjeri, trener Partizana, kazao je da se sinoć vidjelo šta košarkaši Budućnosti mogu da urade i zbog čega je njegov tim autsajder u nedjeljnom derbiju ABA lige u Morači.

Budućnost, nakon sjajne pobjede nad Baskonijom u Evroligi, dočekuje "crno-bijele", koji su u srijedu doživjeli prvi poraz od kada ih je preuzeo Trinkjeri, od Zenita u Evrokupu.

"Kad igraš Evroligu poslije mnogo godina, treba ti adaptacija. Sinoć smo vidjeli šta Budućnost može kod kuće. Biće teška atmosfera, oni su iskusna ekipa... O kvalitetu Amerikanaca nemam ja šta da kažem, cijene kažu, budžet kaže. To su sve vrhunski igrači", kazao je Italijan.

On smatra da su Gordić i Ivanović ključni igrači Budućnosti.

"To su jako, jako važni igrači, oni mogu da dobiju utakmicu sa sedam asistencija, sa 25 poena i oni su sigurno prva meta za našu odbranu. Znamo da neće biti lako", rekao je Trinkjeri.

Bonus video: