Pavićević: Lijepo bi bilo da seriju poraza prekinemo protiv Italijana

U Torinu je bio 84:80 za crnogorskog šampiona.
4 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Eurocupbasketball.com
Mihailo Pavićević, Foto: Eurocupbasketball.com
Ažurirano: 13.11.2018. 09:47h

Pred Mornarom je sedma evropska utakmica u sezoni, protiv jedinog rivala kojeg su Barani do sada dobili u Evrokupuj ove sezone - sjutra veče (19 časova) u "Topolicu" gostuje italijanski Fiat, u utakmici 7. kola grupe D.

U Torinu je bio 84:80 za crnogorskog šampiona.

"Bitno je da se novi igrači što prije uklope, da se naviknemo jedni na druge. Ovakve utakmice, bez rezultatskog imperativa, mogu najbolje da posluže za uigravanje. Kao što je teško zaustaviti ekipu koja je u seriji pobjeda, tako je teško prekinuti i seriju poraza. Lijepo bi bilo da mi ovu našu prekinemo protiv Italijana", ističe trener Mornara Mihailo Pavićević.

Košarkaši Mornara su u seriji od šest poraza, po tri u ABA ligi i Evrokupu, pa je duel sa jedinom ekipom u grupi bez pobjede prilika da se negativna serija prekine.

"Sve možemo vrlo brzo da nadoknadimo, ako ne u novembru, onda u decembru sigurno. I prošle godine decembar je bio naš mjesec. Fiat će nastojati da se revanšira za poraz u prvom dijelu takmičenja, a mi ćemo nastojati da uknjižimo i drugu pobjedu u Evrokupu, pa publika može da očekuje zanimljivu utakmicu", kaže centar Mornara Uroš Luković.

Kako je saopšteno iz Mornara, Marko Mugoša je i dalje povrijeđen, ostali igrači su spremni. Poslije ABA lige, Bobi Braun i Lending Sane debitovaće za Mornar i u Evrokupu.

Bonus video: