Džikić dobio podršku, Bokan poručio: Jednako sam razočaran igrama i domaćih i stranih igrača

"Budućnost je jako ozbiljan klub, uprava ne bi dozvolila da iko narušava ambijent u kojem je došla do plasmana u Evroligu...", istakao je Bokan
121 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Bokan, Foto: Savo Prelević
Dragan Bokan, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.11.2018. 16:24h

KK Budućnost Voli u ovom trenutku ne misli o promjeni trenera.

To je na vanrednoj pres konferenciji rekao predsjednik Dragan Bokan i pojasnio da je Upravni odbor dao podršku šefu stručnog štaba Aleksandru Džikiću

"UO nije zadovoljan postignutim rezultatima u dosadašnjem toku sezone. Donijeli smo odluku da bez obzira na loše rezultate damo podršku stručnom štabu na čelu sa Aleksandrom Džikićem i igračima", rekao je Bokan.

Budućnost u četvrtak u Evroligi čeka Baskoniju, a već u nedjelju u "Moraču" stiže Partizan.

"Budućnost je jako ozbiljan klub, ne bi dozvolila da iko narušava ambijent u kojem je došla do plasmana u Evroligu. Situacija unutar kluba je jako dobra u odnosima stručnog štaba i igrača. Lično sam sa svima razgovarao i dobio uvjerenje od svih da ćemo igrati mnogo bolje nego u dosadašnjem toku sezone", istakao je Bokan.

Najavljena su i pojačanja.

"U dogovoru sa trenerom, uprava kluba svakodnevno prati situaciju kako bi se što prije pojačala. Ako tržište bude dozvoljavalo biće promjena u igračkom kadru", kazao je prvi čovjek podgoričkog kluba i podvukao:

"Sead Šehović ima isti ugovor kao prošle sezone, Suad igra za manje novca nego prošle. Svi ostali igrači imaju značajno veća primanja, čak neko i dvostruko veća. Jednako razočaran i domaćim i stranim igračima, da ih ne dijelimo. Očekivali smo mnogo više nakon osvajanja ABA lige. A kada Nemanja Gordić i Nikola Ivanović igraju na većem nivou, kao što je bio slučaj u Baru, rezultat ne može da izostane", rekao je Bokan.

Bonus video: