Durent: NBA bi trebala da vrati jedan tim u Sijetl

“Vraćam se na to i razmišljam kako bi bilo sjajno i dalje tamo živjeti ili igrati, ali nad time nisam imao kontrolu. Ipak, proveo sam neke sjajne godine i u Oklahoma Sitiju, moj put je bio savršen. Ipak, ponekad putujem u Sijetl i uvek ću biti Soniks – mislim da to znaju i tamošnji navijači, nezavisno od toga koji dres trenutno nosim“, dodao je Durent
115 pregleda 0 komentar(a)
Kevin Durent, Foto: Twitter
Kevin Durent, Foto: Twitter
Ažurirano: 05.10.2018. 07:12h

Kevin Durent koji je draftovan i koji je odigrao prvu sezonu za Sijelt SuperSonikse izjavio je da bi NBA trebala da vrati jednu franšizu u svjetsku prijestonicu "grandž muzike".

“Definitivno bi trebalo da tamo postoji tim, to je košarkaški i sportski grad, mnogo je igrača u NBA rođenih u Sijetlu i zaslužuju da imaju ekipu – na isti način kao Lejkersi ili Voriorsi, to je isti tip zajednice. Siguran sam da ćemo tamo ponovo vidjeti tim“, kazao je Durent.

Soniksi su 2007. godine kao drugog pika birali Durenta, a Klej Benet, vlasnik tima je poslije godinu dana odlučio da organizaicju preseli u Oklahomu.

“Vraćam se na to i razmišljam kako bi bilo sjajno i dalje tamo živjeti ili igrati, ali nad time nisam imao kontrolu. Ipak, proveo sam neke sjajne godine i u Oklahoma Sitiju, moj put je bio savršen. Ipak, ponekad putujem u Sijetl i uvek ću biti Soniks – mislim da to znaju i tamošnji navijači, nezavisno od toga koji dres trenutno nosim“, dodao je Durent.

Za kraj, Kej Di je rekao da se raduje susretu sa navijačima u Sijetlu jer zna da navijači tamo žude za košarkom.

Geri Pejton, legenda franšize iz Sijetla je odbio da mu u Oklahomi povuku dres.

"Ako će moj broj igdje da visi sa plafona onda je tu samo u Sijetlu", jasaj je bio Pejton.

Bonus video: