Peđa Mijatović o krizi Reala: Ne dirajte trenera, dovedite napadača

"U ovakvoj situaciji ne traži se pojas za spasavanje, već način kako da se izađe iz nje. Real ima igrače koji mogu da reaguju, mislim da bi jedna lijepa pobjeda sve promijenila. Greška bi bila otpustiti Lopetegija", napomenuo je Mijatović
202 pregleda 0 komentar(a)
Žoze Murinjo i Predrag Mijatović, Foto: Savo Prelević
Žoze Murinjo i Predrag Mijatović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.10.2018. 12:30h

Predrag Mijatović, legenda Reala, smatra da bi klub trebalo da podrži Đulena Lopetegija i da ne pravi revoluciju na klupi, već da bi morao da reaguje na tržištu i da dovede napadača koji bi trebalo da zamijeni Kristijana Ronalda.

"Promjena trenera bi bila greška, nikada nije dobro donositi takve odluke na početku sezone", rekao je Mijatović za "Kadena Ser".

Real je u velikoj krizi, bez pobjede je četiri kola u prventvu, osvojio je samo bod u tom periodu...

"U ovakvoj situaciji ne traži se pojas za spasavanje, već način kako da se izađe iz nje. Real ima igrače koji mogu da reaguju, mislim da bi jedna lijepa pobjeda sve promijenila. Greška bi bila otpustiti Lopetegija", napomenuo je Mijatović.

Real večeras dočekuje Viktoriju Plzenj u Ligi šampiona i to je idealna šansa da se prekine negatovan niz...

"Nije lako igrati pod pritiskom, ali vjerujem da će ekipa imati snage da se izvuče", kazao je Mijatović.

Međutim, da bi se ispunili visoki ciljevi potrebna su pojačanja, ističe on.

"Otišao je Ronaldo, čovjek koji je davao 40 i više golova po sezoni. Nema zamjene za njega, bez obzira na kvalitete Bejla i Benzeme, njih dvojica ne mogu da popune prazninu. Realu je neophodan golgeter, jer je godinama imao igrača koji je rješavao komplikovane utakmice i teške situacije", kazao je Mijatović.

Bonus video: