Toni Parker izabrao Zvezdana Mitrovića: Ugovor već potpisan?

Mitrović je na klupi Monaka još od 2014. godine, i sa tom ekipom prešao put od druge lige do trofeja na domaćoj sceni. On je dvije godine zaredom izabran za najboljeg trenera u Francuskoj
59 pregleda 0 komentar(a)
Zvezdan Mitrović, Foto: Www.basketballcl.com
Zvezdan Mitrović, Foto: Www.basketballcl.com
Ažurirano: 31.05.2018. 15:48h

Zvezdan Mitrović, selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore, već je potpisao dvogodišnji ugovor sa Asvelom, klubom čiji je vlasnik Toni Parker.

Specijalizovani portal bebasket.fr, koji je nedavno objavio da je Mitrović kandidat za trenera jednog od najvećih francuskih klubova, tvrdi da je dogovor već postignut i da će 48-godišnji Podgoričanin odmah po završetku plej-ofa objaviti da ima novi posao.

Mitrović je na klupi Monaka još od 2014. godine, i sa tom ekipom prešao put od druge lige do trofeja na domaćoj sceni. On je dvije godine zaredom izabran za najboljeg trenera u Francuskoj.

Mitrović je sa Monakom osvojio tri Liders kupa, a nedavno je stigao do finala FIBA Lige šampiona, gdje je poražen od AEK-a. Sada je u polufinalu plej ofa šampionata Francuske, gdje ga čekaju dueli sa Limožom.

Asvel je 18. puta bio šampion Francuske, posljednji put 2016. godinje. O snazi kluba govori, međutim, to što će od 2019. godine biti član Evrolige.

Bonus video: