Za vikend u Podgorici završni masters turnir

Turnir se održava u "Baz klubu" u tržnom centru Bazar u Bloku 5 i okuplja najbolje igrače iz regiona koji će se takmičiti u disciplini "9 ball" ili popularnoj "devetki"
101 pregleda 0 komentar(a)
Bilijar ilustracija, Foto: Arhiva
Bilijar ilustracija, Foto: Arhiva
Ažurirano: 01.06.2018. 17:52h

Podgorica će u subotu i nedjelju biti domaćin završnog masters turnira u bilijaru (Ligakup 2017/2018), saopštio je organizator.

Turnir se održava u "Baz klubu" u tržnom centru Bazar u Bloku 5 i okuplja najbolje igrače iz regiona koji će se takmičiti u disciplini "9 ball" ili popularnoj "devetki".

Prva faza takmičenja je završena. Igralo se šest kola, odnosno šest pojedinačnih turnira, na kojima su igrači dobijali određene bodove u zavisnosti od osvojenog mjesta.

Domaćini pomenutih turnira su bili Čačak, Sarajevo, Podgorica, Zagreb, Ljubljana i Skoplje, a najbolja 32 igrača su stekla pravo učešća na završnom masters turniru u Podgorici.

Na završnom turniru učestvuju: Moamer Alić, Roberto Bartol, Tarik Bećirhodžić, Budimir Drljačić, Matjaž Erčulj, Nenad B. Ilić, Andreja Klasović, Saša Korać, Vanja Kovačević, Miroslav Kremenović, Silvije Kristić, Adi Kulalić, Martin Martinović, Luka Mijajlović, Mijo Mijović, Goran Mladenović, Alen Muratović, Aleksa Pecelj, Sanjin Pehlivanović, Ajdin Piknjać, Nermin Piknjać, Goran Šarac, Bojana Šarac, Berislav Silić, Željko Škorić, Ante Sola, Dejan Sipkovski, Dejan Stanković, Zoran Svilar, Faruk Terzić i Miloš Verkić.

Bonus video: