Mesi prekinuo sve veze sa Barsom, ne dolazi sjutra na početak priprema

Mesi je odlučio da definitivno prekine svaku komunikaciju sa klubom, nakon što su čelnici odlučili da odbiju sastanak sa njim

27194 pregleda 50 reakcija 11 komentar(a)
Foto: AP
Foto: AP

Leo Mesi, ipak, neće doći u nedjelju u Barsin trening kamp, iako je njegov dolazak na početak priprema i PCR testiranje bio najavljen prije nekoliko dana.

Mesi je odlučio da definitivno prekine svaku komunikaciju sa klubom, nakon što su čelnici odlučili da odbiju sastanak sa njim.

Iz kluba su, kako javljaju španski mediji, obavijestili legendu da je još pod ugovorom i da je obavezan da se pojavi na početku priprema.

Argentinac je tražio da se sretne sa Bartomeuom i ostalim funkcionerima, kako bi razgovarali o "mirnom" rastanku, ali je njihov odgovor bio da nema potrebe za tim, već da on može da ide za 700 miliona eura.

Barsa tvrdi da je otkupna klauzula sa tom basnoslovnom sumom još na snazi, a Mesi da je istekla i da može da ode kao slobodan igrač.

Ranije su svjetski mediji javili da ništa ne može da spriječi njegov transfer, a da se finansijski sporovi rješavaju na sudovima.

U svakom slučaju - Mesi od sjutra više nije član Barsine porodice, sve veze su prekinute.

Bonus video: