GRATIS limenka i 10% bonusa na uplatu putem MeridianPay-a!

Sjajne vijesti za zaljubljenike u B52! Od danas vas omiljeni energetik čeka na Tobacco S Press trafikama svakoga dana od 08 do 20 časova.

7509 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridian
Foto: Meridian

MINIMALNOM UPLATOM OD 5EUR I VIŠE PUTEM MERIDIANPAY-A, NA TOBACCO S PRESS TRAFICI DOBIJAŠ GRATIS B52 LIMENKU.

JOŠ BOLJE AKO SE RADI O PRVOJ UPLATI TOG DANA - SPORTSKA KLADIONICA MERIDIAN ČAŠĆAVA I 10% BONUSA NA NALOG!

Ukoliko još uvijek nijesi registrovan na online Meridianbet platformi, klikni na meridianbet.me i pokupi 10eur bonusa i 200 besplatnih spinova bez dodatne uplate depozita.

Sjajne vijesti za zaljubljenike u B52! Od danas vas omiljeni energetik čeka na Tobacco S Press trafikama svakoga dana od 08 do 20 časova.

Sportska kladionica Meridian u saradnji sa Spress+ trafikama poklanja energetsko piće B52 na svaku uplatu 5eur i više, dok na prvu uplatu u toku dana dobijate i 10% bonusa od uplate!

Iskoristi depozit na nevjerovatnoj ponudi najbolje kladionice u regionu - odigravanje sportske ponude po minimalnoj pojedinačnoj kvoti 1.30 virtuala, brojeva, lucky6 ili casino SLOT ponude.

Uvijek je potrebno dobro osvježenje – zato vam Spress+ trafike poklanjaju B52 limenku uz uplatu 5eur i više putem MeridianPay-a!

Uz to, Meridianbet te časti 10% bonusa na prvu uplatu u toku dana!

Sjajna zabava na Meridianbet online platformi – sajtu i aplikaciji uz dobro osvježenje!

Lokacije Tobacco S press trafika možete pogledati klikom na LOKACIJE!

Zapratite MeridianPay oficijalnu stranicu kao i portal MeridianPay na Instagram-u na kojoj možete da se informišete o aktuelnim promocijama, kao i svim lokacijama Tobacco S Press trafika u svakom gradu.