Koti Klark, Aron Kraft i Erl Klark doputovali u Podgoricu

Pored njih trojice, "plavi" su doveli i Edvina Džeksona, a stigao je i 17-godišnji Amar Mehić
207 pregleda 0 komentar(a)
Koti Klark Aron Kraft KK Budućnost Voli, Foto: Kkbuducnost.me
Koti Klark Aron Kraft KK Budućnost Voli, Foto: Kkbuducnost.me
Ažurirano: 14.08.2018. 20:48h

Budućnost Voli sjutra počinje pripreme za novu sezonu, a danas su u Podgoricu stigli Aron Kraft, Koti i Erl Klark, igrači koji su početkom ljeta pojačali aktuelnog šampiona ABA lige.

"Prvi put sam u Crnoj Gori. Naravno, još je rano za prve utiske, osim visoke temperature koja nas je sačekala priliko dolaska. Mnogo toga lijepog sam čuo o vašoj zemlji. Prijatelji su mi rekli da je grad lijep i da su ljudi veoma prijatni. Veoma sam srećan i uzbuđen zbog toga što ću biti dio tima KK Budućnost Voli", rekao je Kraft, bivši plejmejker Monaka.

Klark je, s druge strane, jednom bio u Crnoj Gori.

"U Crnoj Gori sam boravio sa svojim prethodnim klubom Avtodorom, igrali smo protiv Mornara. O Crnoj Gori i njenim stanovnicima sam čuo samo lijepe riječi i drago mi je što sam tu. Veoma sam zadovoljan što sam dio KK Budućnost Voli i jedva čekam okupljanje i treninge" izjavio je Klark.

Posljednji je stigao Erl Klark, koji je došao iz Bešiktaša.

"Prvi utisci su odlični - lijepo mjesto i lijepi ljudi. Radujem se što ću imati prilike da bolje upoznam Crnu Goru. Posebno sam zadovoljan zbog toga što sam se pridružio timu i što uskoro zajedno krećemo ka ostvarivanju ciljeva. Veoma sam uzbuđen i srećan", rekao je Erl Klark za klupski sajt.

Pored njih trojice "plavi" su doveli i Edvina Džeksona, stigao je i 17-godišnji Amar Mehić, a ugovore su produžili Filip Barović, Nemanja Gordić, Nikola Ivanović, Sead Šehović i Zoran Nikolić.

Posljednjeg dana jula je i novi dvogodišnji ugovor potpisao i trener Aleksandar Džikić.

Bonus video: