Pozovi SB agenta – uplati avans sa kućnog praga!

Klađenje nikada nije bilo lakše, jer na teren izlaze timovi koji će umjesto vas uplatiti avans, na lokaciji i u terminu koji vam odgovara…

53126 pregleda 0 komentar(a)
SBBet, Foto: SBBet
SBBet, Foto: SBBet

Borba za smanjenje širenja korona virusa je u jeku, a najbolja mjera prevencije, uz sada već dobro poznate higijenske, jeste smanjenje kretanja, nepotrebnih izlazaka iz kuće, i pogotovo odlasci u zatvorene prostore u kojima boravi više ljudi.

SBbet kladionica se pridružuje apelima na građane da u ovoj situaciji budu odgovorni i da svi zajedno učinimo da opasnost od brzog širenja pandemije prođe što prije.

Iz udobnosti svog doma pozovi SB agenta i izvrši beskontaktnu uplatu/isplatu

Dovoljno je samo da pozovete SB agenta koji će tu uslugu obaviti umjesto vas, na željenoj lokaciji i u tačno zakazano vreme. Klađenje nikad nije bilo lakše!

Timovi su u potpunosti opremljeni i prilikom izlaska na teren koriste maske, rukavice, kao i dezinfekciona sredstva za ruke kako ne bi postojala ni najmanja opasnost od širenja zaraze.

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Budvi i Tivtu, uplatu možete zakazati od 9-21h dok za ostatak Crne Gore agenta možete pozvati u periodu od 18-21h.

Što je najbolje uplata vam donosi 10% od uplaćenih sredstava!

Minimalna uplata je 5 eura dok maksimalni bonus koji možete da ostvarite jeste 10 eura.

Pozovite na 067 431 097.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar SBbet onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji i, što je ovih dana vrlo bitno, najbezbjedniji način!

Ovo je prava prilika da istražite svijet zabave bez kontakta sa drugim ljudima uz Onlajn kazino ili možda igru Aviator gdje vam svaki dan poklanjamo 100 eura!

Takođe, tu je neizostavna ponuda na sportsko kladjenje gdje vam donosimo standardno jake kvote!

Kako bi prvi saznali koja iznenađenja vam je SBbet pripremio, provjerite našu Promo stranicu i zapratite nas na Instagramu.

Budi odgovoran, ostani doma i igraj onlajn!