Dupliraj uplatu uz novi bonus!

Samo do 15. marta, SBbet svim novim igračima poklanja 100% bonusa na uplatu…

18828 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBBet
Foto: SBBet

Svim ljubiteljima sportskog klađenja SBbet je pripremio nevjerovatno iznenađenje!

Do 15. marta svaki novi igrač ima 100% razloga da napravi nalog na SBbet sajtu i duplira svoju uplatu!

Evo kako da duplirate svoju uplatu

Sve što je potrebno da uradite jeste da uplatite sredstva na vaš račun i odigrate tiket sa najmanje 4 para sa ukupnom kvotom 4 i većom!

Minimalna uplata jeste 5 eura koje je potrebno iskoristiti za uplate tiketa na prematch, live i mix kladjenja.

Maksimum osvojenog bonusa je 20 eura.

Ukoliko još nemate nalog, registraciju možete izvršiti OVDJE potpuno besplatno!

Pozovi SB agenta – uplati avans sa kućnog praga

SBbet kladionica se pridružuje apelima na građane da u ovoj situaciji budu odgovorni i da svi zajedno učinimo da opasnost od brzog širenja pandemije prođe što prije.

Dovoljno je samo da pozovete SB agenta koji će tu uslugu obaviti umjesto vas, na željenoj lokaciji i u tačno zakazano vrijeme.

Timovi su u potpunosti opremljeni i prilikom izlaska na teren koriste maske, rukavice, kao i dezinfekciona sredstva za ruke kako ne bi postojala ni najmanja opasnost od širenja zaraze.

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Budvi, Tivtu, Herceg Novom i Ulcinju, uplatu možete zakazati od 9-21h dok za ostatak Crne Gore agenta možete pozvati u periodu od 18-21h.

Pozovite na 067 431 097.

100 razloga da ostanete kod kuće i kladite se onlajn

Borba za smanjenje širenja korona virusa je u jeku, a najbolja mjera prevencije, uz sada već dobro poznate higijenske, jeste smanjenje kretanja, nepotrebnih izlazaka iz kuće, i pogotovo odlasci u zatvorene prostore u kojima boravi više ljudi.

Uz 100% BONUS i SB Agenta imate dovoljno razloga da ostanete kod kuće, budete odgovorni i kladite se iz udobnosti svog doma.

Kako bi prvi saznali koja iznenađenja vam je SBbet pripremio, provjerite našu Promo stranicu i zapratite nas na Instagramu.

Budi odgovoran, ostani doma i igraj ONLAJN!