Vrata MaxBet-a otvorena – ali online!

Ako se nijeste navikli na virtuelnu zabavu, ovo je odlična prilika! Iako je druženje u lokalima odloženo dok se za to ne stvore uslovi, možete uživati u bezbjednoj igri u okviru svog doma

6533 pregleda 0 komentar(a)
Foto: MaxBet
Foto: MaxBet

Ulazimo u još jednu epizodu izolacije, zabrane okupljanja i provođenja vremena na javnim mjestima. Iako su zbog novih mjera brojni MaxBet lokali zatvoreni, to ne znači da više nema razonode na koju su MaxBet igrači navikli.

Svim ljubiteljima dobre zabave na MaxBet sajtu su dostupne brojne online kazino igre, kao i prepoznatljivi MyLucky6. MaxBet je mislio i na sve novoregistrovane igrače pa im je omogućio specijalne bonuse dobrodošlice, kao i poklon spinove za najbolje slot igre. Pored uplate depozita direktno putem platne kartice, obezbijeđeni su i drugi načini.

Jedan od njih je Mpay usluga za sve korisnike mtel mobilne telefonije (više detalja možete pronaći OVDJE), a drugi je direktno na svim Tobacco S Press trafikama pomoću ID broja MaxBet naloga koji se dobija registracijom. Za detalje i spisak lokacija kliknite OVDJE.

Ako se nijeste navikli na virtuelnu zabavu, ovo je odlična prilika! Iako je druženje u lokalima odloženo dok se za to ne stvore uslovi, možete uživati u bezbjednoj igri u okviru svog doma. Ne zaboravite - život je igra, ali se sa njim ne treba igrati!