Juniori na startu poraženi od Turske

0 komentar(a)
Muška juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Muška juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Ažurirano: 09.12.2018. 00:02h

Muška juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore poražena je na startu Balkanskog prvenstva u Bijeljini (Bosna i Hercegovina).

Izabranici Zorana Vukčevića izgubili su od reprezentacije Turske 3:1 (25:21, 22:25, 25:19, 25:22).

“U današnjoj utakmici nismo pokazali ni kvalitet ni potencijal koji posjedujemo. Smatram da su momci sa previše respekta ušli u meč i dozvolili protivniku da nametne svoju igru. Pogotovo nismo bili dobri na elementu servisa i na taj način smo im omogućili da dolaze do lakih poena tokom svakog seta. I pored povrede Jelića koja nas je poremetila od trećeg seta, smatram da smo morali i mogli da pruzimo više. Sjutra nas očekuje meč protiv selekcije Srbije i nadamo se boljoj igri kao i oporavku Jelića uz pomoć medicinske službe organizatora”, izjavio je selektor Zoran Vukčević.

“Ušli smo u meč u  grču i dozvolili reprezantaciji Turske da na startu seta odmah napravi razliku i realizuje prvi set u svoju korist. U drugom setu smo bili smireniji i dobrom igrom uspjeli da osvojimo drugi set. U trećem setu je bila egal igra, ali nam se jedan igrač povrijedio i nismo uspjeli da ih savladamo. Posljednji set smo otvorili dobrom igrom i vodili sve do 20. poena, ali nismo imali snage da ga realizujemo do kraja. Nadamo se boljoj igri u narednom meču i pobjedi”, izjavio je kapiten, Milutin Pavićević.

Juniori u četvrtak, od 16 sati, igraju protiv Srbije.