Kompanija Meridianbet nastavlja sa svojim donacijama!

Ovog puta riječ je o odjeljenju dermatologije u KBC-u, koje je trenutno u fazi renoviranja i svaka pomoć im je dobrodošla. Kompanija Meridian je ovog puta kao vid pomoći donirala televizor, klimu i stolice

5313 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridian
Foto: Meridian

Od samog početka krize sa korona virusom, kompanija Meridian je poznata po svojim donacijama, i pružanjem pomoći. Regionalni lider u proizvodnji igara na sreću je svojim donacijama pomogao mnogim ustanovama u Crnoj Gori.

Zdravstvenom sistemu Crne Gore su više puta stigle razne donacije, od strane ove kompanije.

Ovog puta riječ je o odjeljenju dermatologije u KBC-u, koje je trenutno u fazi renoviranja i svaka pomoć im je dobrodošla. Kompanija Meridian je ovog puta kao vid pomoći donirala televizor, klimu i stolice.

Meridian
foto: Meridian

Televizor je omogućen za ordinaciju gdje pacijenti primaju terapiju, stolice su za prijemno odjeljenje gdje su posebno u ovoj situaciji neophodne, dok je klima namjenjena za prostoriju gdje borave medicinske sestre, a koja je bila bez klime.

Predstavnike kompanije Meridian dočekala je doktorica Mirjana Bakić, koja je ujedno i primila donaciju. Ona je u ime cijelog KBC-a, a posebno u ime odjeljenja dermatologije veoma zahvalna na donaciji i pruženoj pomoći koja im je bila neophodna.

Od predstavnika ove kompanije smo saznali da je ovo samo jedna od donacija u nizu, i da će sa pružanjem pomoći onima kojima je najpotrebnija svakako nastaviti u daljem periodu.