5 razloga zašto je motor bolji izbor od automobila

99% vremena, vožnja motorom je mnogo bolja i zabavnija nego automobilom… Niste ubjeđeni u to, nastavite da čitate.

32081 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBBet
Foto: SBBet

Proljeće je počelo!

Ako ste ponosni vlasnik dvotočkaša jedva ste čekali ovo godišnje doba da svog ljubimca izvedete napolje i vozite se ponovo!

Vrijeme je da taj motor izvedete na otvoren put.

Bez obzira da li ste aktivni član i ljubitelj motociklističke kulture ili samo uživate u mirnoj vožnji, posjedovanje motora ima velikih prednosti u odnosu na automobil.

U nastavku vam donosimo 5 razloga zbog čega baš ovog proljeća treba da se odlučite za kupovinu istog!

1. Zato što je jeftiniji

Kada gledate isključivo troškove kupovine motora, vlasništvo dolazi po znatno nižoj cijeni od automobila. U prosjeku, maloprodajni trošak kupovine motora kreće se (novi) od 1000 eura. Za svakoga ko je ikada kupio automobil znate da čak i osnovni model bilo kog vozila počinje mnogo iznad te cijene.

Dakle, za početak, ako tražite vozilo koje vas jednostavno može dovesti od tačke A do tačke B, čini se da je motor pravi izbor.

2. Zato što troši kao upaljač

U prosjeku, motor može preći 100 kilometara za 3,5 litra goriva, kao što je to slučaj sa našim omiljenim modelom koji Sym Fiddle III. Ovo naravno zavisi od vrste benzina koji prolazi kroz vašu mašinu, međutim, nesumnjivo je ovo bolje od većine automobila na benzinski pogon.

Dodatno možete uštedjeti na gorivu pridržavajući se sličnih pravila za uštedu potrošnje za bilo koje vozilo, uključujući: pravilno naduvavanje guma, smanjenje kočenja i brzo ubrzanje i voženje autoputevima kada je to moguće.

3. Zato što je jeftiniji za održavanje

Na svim vozilima redovno održavanje je ključ zdravlja vašeg vozila i njegovog nesmetanog rada.

Za razliku od automobila gdje za skoro svaku sitnicu je potrebno ići kod servisera velika prednost motora je ta što veliki broj popravki možete obaviti sami.

4. Zato što ćete uštedjeti vrijeme

Motori kao Sym Fiddle III su mali, brzi i okretni, što olakšava ubrzavanje sa semafora i “bježanje” od gomile automobila. A tek da ne počinjemo koliko će vam motor olakšati parkiranje.

5. Zato što ga SBbet ga poklanja!

Samo do kraja maja možeš da osvojiš baš ovakav motor koji će ti donijeti sve ove prednosti koje smo naveli!

Kako do motora?

Odigraj tiket sa 3 para,

Minimalna kvota 3,

Uplata 1 euro.

To je sve!

*Pobjednik takmičenja je igrač koji do kraja maja odigra najveći broj tiketa po navedenim uslovima!

Sve što treba da uradiš je da na www.sbbet.me odigraš svoj tiket i ovog proljeća budeš ponosni vlasnik novog motora SYM FiddleIII!

Kako biste bili u toku sa svim promocijama i nagradnim igrama posjetite našu Promo kao i Instagram stranicu.

SBbet, igraj i ti!