SBbet daje najveće kvote na svijetu za Copa America

Ponuda koja se ne odbija

5893 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Copa America
Foto: Copa America

Iako je evropsko prvenstvo u žiži cijele Evrope, simultano se odigrava i najveći fudbalski događaj u Južnoj Americi!

Kako nas na EURO 2020 očekuje pauza od dva dana do početka eliminacione faze, fudbal u Južnoj Americi ne prestaje već postaje vrlo uzbudljivo.

Za danas vam donosimo predloge na oba meča Copa Americe sa najvećim kvotama na svijetu!

Bolivija – Urugvaj ( Četvrtak 23:00 ) Dvojka 1.30

Bolivija je samo 3 puta pobijedila Urugvaj u njihova 33 međusobna duela. Očekujemo da se ta tradicija nastavi i večeras.

Bolivija se nije proslavila u sadašnjem dijelu takmičenja. U prvoj rundi su glatko poraženi od Paragvaja 3-1 a potom i pretrpjeli poraz od Čilea 1-0.

Tako skroman učinik Bolivije ne treba da čudi jer njihova glavna prednost je njihov stadion!

Na visokim nadmorskim visinama protivnici nemaju nikakvih šansi i to Bolivijci znaju da iskoriste, međutim kako se utakmice igraju na neutralnom terenu nije ni čudo što su na začelju grupe A.

Sa druge strane reprezentacija Urugvaja slovi za jedan od najjačih timova Južne Amerike.

Na startu su poraženi od Argentine 1-0 dok su protiv Čilea izborili remi 1-1. Vrijeme je da Suarez i Kavani prorade večeras i donesu pobjedu Urugvaju uz najbolju kvotu na svijetu u SBbet kladionici od 1.30 na pobjedu Urugvaja.Čile – Paragvaj ( Petak 02:00h ) GG kvota 2.20

Čile ima priliku da osigura prvo mjesto u grupi kada se suoči sa Paragvajem. Pobjeda bi ih odvela na vrh grupe A, međutim, vođstvo na vrhu moglo bi potrajati samo nekoliko dana, dok Argentina ne odigra svoju utakmicu protiv Bolivije.

Jednako tako, pobjeda Paragvaja sigurno bi pojačala njihove nade da će biti na vrhu tabele. Navijači Eduarda Berizza još moraju da odigraju dvije utakmice.

Nijedna strana ne ulazi u ovu utakmicu posle pobjede u prethodnim duelima, gdje je Čile odigrao neriješeno protiv Urugvaja. Paragvaj neće biti obeshrabren njihovim poslednjim porazom koji im je nanijela Argentina, koja trenutno sjedi na vrhu Grupe A.

Čile je u poslednjih 10 utamica mkar jednom zatresao mrežu protivnika dok sa druge strane Paragvaj u poslednjih 10 utakmica, 6 puta je postigao pogodak.

Zato se večeras očekuje golovi na obje strane uz najveću kvotu na svijetu koju vam nudi SBbet kladionica na igru GG od 2.20.

Pored naboljih kvota na izabran mečeve pripremili smo iznenađenja za naše igrače.

Kako da svake sedmice tokom trajanja EURO 2020 osvojiš 2020 eura saznaj na online.sbbet.me a pored toga nismo zaboravili ni humanitarnu stranu gdje za svaki postignuti gol na Euru doniramo 20 eura.

SBbet, igraj i ti.