Brano tipuje, Meridian donira! Pogledajte o čemu je riječ

U prvom Meridian Euro specijal podcast-u fudbalski trener Brano Milačić, sastavio je humanitarni tiket za EURO 2020 u sportskoj kladionici Meridian

6190 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Meridianbet
Ilustracija, Foto: Meridianbet

U prvom Meridian Euro specijal podcast-u fudbalski trener Brano Milačić, sastavio je humanitarni tiket za EURO 2020 u sportskoj kladionici Meridian.

Meridian je u cilju podizanja svijesti o empatiji i pomoći svima kojima je potrebna, pokrenuo akciju humanitarni tiket. Naime, u emisiji koja se emituje petkom na Meridianbet_me Youtube kanalu, poznati crnogorski trener Brano Milačić sastavlja humanitarni tiket, na koji u slučaju dobitka Meridian dodaje još jednu nulu na iznos dobitka i cjelokupni iznos donira u humanitarne svrhe.

Tiket je nazalost gubitan, ali je sportska kladionica Meridian odlučila da ipak iznos od 1,000€, koliko bi iznosila vrijednost tiketa nakon dodate 0 na dobitak, donira. Ovog puta vrijedna donacija je namijenjena porodilištu Opšte bolnice u Meljinama.

U Meridianu smatraju da je jako bitno da se, u ovim teškim trenutcima izazvanim pandemijom COVID, pomoć pruži svima u društvu, od najstarijih do najmlađih i pozivaju da se više ljudi uključi u slične akcije.

Ovo nije prvi put da Meridian sprovodi akciju humanitarnog tiketa. U prethodnoj sedmici, Brano Milačić je u intervjuu za Meridianbetsport.me dao svoje tipove na EURO2020 I odigrao tiket koji je imao dobitan ishod. Iznos dobitka od 100€ kompanija Meridianbet je uvećala 10 puta i donirala dio dobitka odjeljenju ginekologije opšte bolnice u Kotoru koja je utrošen na opremu koja im je u ovom trenutku bila neophodna. Drugi dio dobitka je uručen JU Komanski most u Podgorici.

Kao partner Budi Human fondacije, Meridian podsjeća da svako ko je u mogućnosti, pošalje poruku sa sadržinom 1 na 14543.

Za najnovije sportske vijesti pratite Meridianbet Sport Crna Gora gdje možete čitati i Vladove kolumne.

Registrujte se na meridianbet.me, pokupite bonuse dobrodošlice, odigrajte mečeve UEFA EURO 2020 i iskoristite najbolje kvote.