Tip dana: Italija – Španija – Ko prolazi u finale?

Ponuda koja se ne propušta

6894 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

Nakon nekoliko dana pauze, od večeras su na programu polufinalni mečevi na Evropskom prvenstvu, a prvo polufinale se igra na “Vembliju” gdje će se sastati Italija i Španija. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Italija – Reprezentacija koja je do sada najviše pokazala

Azuri” su bez primljenog gola i uz maksimalni broj bodova stigli do plasmana u nokaut fazu, gde su dosta teže nego što se očekivalo eliminisali nimalo naivnu selekciju Austrije.

Nakon toga smo uživali u klasiku gdje su se Azuri suprostavili reprezentaciji Belgije koja je u tom trenutku bila i glavni favorit za osvajanje titule nakon što su Francuzi i Portugalci završili takmičenje.

Bio je to možda i najbolji meč na ovom Evropskom prvenstvu, a na kraju su pobjedu odnijeli Italijani, koji su slavili sa 2:1.

Inače, za ovaj susret Roberto Manćini neće moći da računa na Spinacolu koji je doživio povredu i neće moći da pomogne svojim saigračima, dok je dobra stvar za bivšeg trenera Mančester Sitija i Intera što su svi ostali fudbaleri spremni za ovo polufinale.

Iako su sve utakmice u grupi odigrali kod kuće, u Rimu i Sevilli, današnji polufinalisti će biti hendikepirani u Londonu kad je navijačka podrška u pitanju. Naime, prema epidemiološkim pravilima koja su na snazi, samo državljani Velike Britanije koji su vakcinisani protiv Covida-19 ili imaju negativan test ne stariji od 48 sati mogu ući na Wembley.

Španija – Neki novi klinci

Španci su se mučili na startu, remizirali sa Švedskom i Poljskom, potom demolirali Slovačku, da bi kroz "iglene" uši prošli Hrvatsku u produžecima i Švajcarsku na penale.

Ekipa Luisa Enrikea ne blista, ima jedan od najmlađih sastava, pa je i normalno da puno oscilira, čak i kada joj se otvorio put do same završnice.

Želimo da krenemo u utakmicu na isti način na koji smo to učinili u utakmici protiv Slovačke, gdje je za nas bila obavezna pobjeda. Želimo da koristimo isti pristup koji smo imali tokom nokaut faze. Reći ću igračima da se usredsrede na ono što možete kontrolisati na terenu za igru, a to su vaše kretanje, pozicioniranje, kretanje u napadu i odbrani. Naravno, nismo iskusan tim, ali to ne znači da nemamo takvo iskustvo u igri, jer su mnogi naši igrači igrali u inostranstvu na vrlo visokom nivou. Ali naravno, predstavljate cijelu zemlju u jednoj od ovakvih utakmica, tako da je to veoma uzbudljivo. Ali nadam se da smo spremni za izazov i da možemo pružiti navijačima nešto čemu mogu da se raduju - rekao je trener Španije Luis Enrike.

Naš Predlog

Ako je neka reprezentacija zaslužila da dođe do same završnice onda je to bez sumnje Italija. Utisak je da ovo trenutni maksimum za ovu selekciju Španije, koja je i pored očajnog starta turnira ipak nekako došla do plasmana u polufinale.

Iako su Azuri favoriti u ovom duelu protiv mlađane furije ipak je ulog ogroman, zbog čega vam prepuručujemo da probate sa igrom gdje će obje reprezentacije postići gol u ovom duelu za koju je kladionica SBbet pripremila najveću kvotu u ovom trenutku a iznosi 2.00!