Ko će biti šampion Evrope, Italija ili Engleska? Evo šta kažu kladionice!

Meridian je ponovo spremio ubjedljivo najjaču ponudu za klađenje

3666 pregleda 0 komentar(a)
Foto: kladionicameridian.me
Foto: kladionicameridian.me

Da li bi to zaista bio "povratak kući" ili ne, veliko je pitanje, s obzirom na to da je Engleska, zapravo, prvi put u finalu Evropskog prvenstva, ali svakako Gordi Albion ima priliku da ponese pehar namijenjen šampionu Evrope.

Da li su zaslužili plasman u finale ili ne, da li je "onaj" penal protiv Danske zaista bio penal ili ne, i to je pitanje. Ali, suludo je da se sada bavimo teorijama, zar ne?

Uostalom, mitovi, bajke, legende, pa i neke nepravde su sastavni dio fudbala. Sada će Englezi pokušati da učvrste mit o tome da je fudbal njihova igra i da se ta igra, uz pehar, vraća "kući", a sa druge strane, Italijani će pokušati da produže svoju bajku.

Vratili su se na velika vrata i jedino što planiraju jeste da njihova bajka ima srećan kraj. Ali, za one koji ne vjeruju ni u mitove ni u bajke, imamo jednu potpuno realnu priču!

Da bi fudbalski spektakl, kakav nas čeka, bio ispraćeno na vrhunskom nivou pobrinula se najbolja sportska kladionica u regionu!

Meridian je ponovo spremio ubjedljivo najjaču ponudu za klađenje – prvo preuzmite BONUS OD 20 eura, a onda posjetite meridianbet.me sajt gdje vas čekaju NAJVEĆE KVOTE na planeti, ali i najjači SPECIJALI na ovim prostorima

Samo u Meridianu imate priliku da pogodite ko će biti najbolji mladi igrač na prvenstvu, koji je to tim koji postiže najviše golova, ko će biti najbolji strijelac, a ko najbolji igrač prvenstva? Da li je to Hari Kejn? Kvota je fantastična – 4.50. Ili možda Sterling - 2.50? Vi odlučujete!

Sve to i još mnogo drugih zanimljivih igara – samo na jednom mjestu – poseti sajt meridianbet.me.

Italija i Engleska ukrstiće koplja od 21 sat na Vembliju u meču koji će odlučiti koja će reprezentacija vladati Evropom u naredne tri godine.

Nakon svega viđenog u prethodnih mjesec dana dvije ekipe koje su se našle u samom finalu tu su apsolutno zasluženo.

Italijani su ekipa koja je u najboljoj formi već duži vremenski period. Azuri su promarširali kroz grupnu fazu i to u konkurenciji Švajcarske, Velsa i Turske.

Potom su bili bolji od Austrije, nakon produžetaka (2:1), Belgije (2:1), a onda i Španije u polufinalu nakon penala.

Svjetski šampion iz 2006. godine tako je produžio seriju bez poraza na čak 33 utakmice!

Engleska je do prvog, istorijskog, plasmana u finale stigla, reklo bi se, rutinski.

Selekcija ''tri lava'' bila je najbolja u grupi u kojoj su bile Hrvatska, Škotska i Češka. Sautgejtovi momci nakon toga su eliminisali Njemačku (2:0), Ukrajinu (4:0) i na pretposljednjem stepeniku Dansku sa 2:1, poslije produžetaka.

Inpozantan je učinak Engleza koji su u šest utakmica postigli 10 golova, a primili samo jedan.

Meridian je i ovog puta spremio sjajne kvote. Trijumf Italijana na Vembliju plaćen je kvotom 2.95, dok se Englezima daje nešto veća prednost sa kvotom 2.80. Neriješen ishod u regularnom toku meča plaćen je kvotom 3.00.

Ukoliko želite da igrate na pobjednika, računajući produžetke ili eventualne penale, Meridian na trijumf Italije nudi 1.97, a na Engleze 1.91.

Što se tiče igre na golove, najpopularnija igra GG plaćena je sa 2.12, dok je za 3+ postavljena kvota 2.60!