Đoković: Zadovoljan sam što mogu da igram na najvišem nivou konstantno

"Mnogo igrača je umorno došlo na turnir, ali ovo je jedan od najvažnijih turnira u sezoni za nas... Zadovoljan sam što sam došao do novog finala", rekao je Đoković.
5 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Beta/AP
Novak Đoković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.11.2018. 22:44h

Pobjeda protiv Kevina Andersona u polufinalu je najbolji meč koji je odigrao na završnom mastersu u Londonu, kazao je srpski teniser Novak Đoković

"Došao je u pravom trenutku. Kevin je igrao odlično cijele nedjelje, ali izgubio je servis na samom startu i to je napravilo razliku. Njegov prvi servis nije baš najbolje funkcionisao, tako da sam koristio veoma dobro njegov drugi servis", rekao je Đoković.

Đoković je u polufinalu završnog mastersa u Londonu pobijedio Andersona sa 6:2, 6:2, poslije 75 minuta igre.

"Zadovoljan sam što mogu da igram na najvišem nivou konstantno. Mnogo igrača je umorno došlo na turnir, ali ovo je jedan od najvažnijih turnira u sezoni za nas... Zadovoljan sam što sam došao do novog finala", rekao je Đoković.

Prvi igrač svijeta će se za titulu boriti protiv Njemca Aleksandera Zvereva koji je u polufinalu bio bolji od Rodžera Federera.

"Igrali smo dobar meč u grupnoj fazi, mislim da nije bio na svom najboljem nivou, ali podigao je nivo igre. Odigrao je sjajan meč protiv Federera. Biće sličan pristup kao ovom meču danas, pokušaću da vratim što više prvih servisa, boriću se do posljednjeg poena. Biće to posjlednji meč u sezoni za obojicu, neka bolji pobijedi", zaključio je Đoković.

Finale je u nedjelju od 19 sati.

Bonus video: