Atletska paraolimpijska reprezentacija na mitingu u Kragujevcu

0 komentar(a)
Atletska paraolimpijska reprezentacija, Foto: Paraolimpijski komitet Crne Gore
Atletska paraolimpijska reprezentacija, Foto: Paraolimpijski komitet Crne Gore
Ažurirano: 25.05.2018. 09:19h

Atletska paraolimpijska rerezentacija Crne Gore nastupiće ovog vikenda na međunarodnom sankcionisanom mitingu u Kragujevcu.

Crnu Goru će predstavljati šest takmičara - Marijana Goranović u bacanju kugle i diska u kategoriji F41, Radmilo Baranin i Danilo Gojković u bacanju kugle i koplja u kategoriji F34, Mirnes Ramović i Miloš Spajić u bacanju kugle i diska u kategoriji F11 i Miloš Ranitović u disciplini skok u dalj u kategoriji T12.

,,Prije dvije nedjelje u Splitu su postignuti dobri rezultati i svi naši atletičari su ispunili norme za predstojeće Evropsko prvenstvo u Berlinu. Desio se propust organizatora da usljed nedostatka mjerača jačine vjetra rezultat Miloša Ranitovića u skoku u dalj, koji je bio daleko preko norme za Evropsko prvenstvo (6,23m, norma 5,80), nije uvršten na rang liste IPC atletike, tako da će normu morati da potvrdi u Kragujevcu. Od ostalih takmičara očekujem da ponove dobar nastup iz Splita i ostvare još koji lični rekord", kazao je Veljko Čegar, trener reprezentacije.

Bonus video: