SBbet daje najveće kvote na Ligu Šampiona!

Nastavlja se najelitnije evropsko takmičenje…

36330 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

Utakmicama 4. kola u grupama A, B, C i D nastavlja se najelitnije fudbalsko evropsko takmičenje.

SBbet je bio široke ruke kada su u pitanju kvote na susretima Lige Šampiona!

SPORTING – BEŠIKTAŠ ( SRIJEDA, 21:00H )

Gosti nisu igrali onako kako se očekivalo od tima njihovog kalibra kako u Ligi šampiona tako i na domaćem prvenstvu. Njihova pobjeda protiv Galatasaraja je jedino dostignuće koje su pokazali u poslednje vrijeme.

Poslednji šamar su doživjeli porazom protiv Hatajspora u gostima, dok u Ligi šampiona suvereno drže poslednje mjesto u grupi. Nizali su se porazi: Dortmund 1-2, Ajaks 0-2, Sporting 1-4.

Sporting sa druge strane dobro gura u domaćem šampionatu, neporažen je i trenutno dijeli drugu poziciju sa Portom uz slabiju gol razliku.

Pošto su izgubili od Ajaksa i Dortmunda ranije na ovom turniru, jedine bodove su osvoji upravo protiv današnjeg protivnika. Ovog vikenda su osvojili 3 boda u ligi pobijedivši Vitoriju na svom terenu

Sve osim pobjede zeleno bijelih bi bilo pravo iznenađenje, a najbolju kvotu na pobjedu domaćina smo pronašli u SBbet kladionici.

LAJPCIG – PSG ( SRIJEDA, 21:00H)

Lajpcig i PSŽ se suočavaju u dugo očekivanoj utakmici Lige šampiona u Red Bul areni. Red Bulsi imaju za cilj da se osvete Parižanima za poraz od 3-2 na Parku prinčeva, i sigurni smo da će domaćini usvojiti još jedan pristup orijentisan na napad. Danski internacionalac Jusuf Poulsen trebalo bi da zadrži svoje mesto u startnoj postavi nakon što je zatresao mrežu u remiju protiv Ajntraha iz Frankfurta (1-1), dok bi Halstenberg, Klosterman i Saraki trebalo da propušte zbog povreda.

S druge strane, trupa Maura Poketina je iz zaostatka protiv Lila došli do pobjede u derbiju Lige 1 tokom vikenda.

Glavna zvijezda Psž-a, Leo Mesi je pod velikim znakom pitanja za večerašnji duel nakon povrede koju je doživio.

Paredes, Ramos, Riko i Verati takođe neće biti na raspolaganju Poketinu pred večerašnji duel. Kilian Mbape će biti spreman i glavni je razlog zbog čega tipujemo na njihovu pobjedu.

Više nego dobra kvota vas čeka u SBbet kladionici na pobjedu Parižana.

REAL MADRID – ŠAHTJOR DONJECK( SRIJEDA, 18:45H)

Real Madrid i Šahtjor Donjeck se ponovo sastaju u meču koji nas je naučio da očekujemo neočekivano u poslednjih godinu dana. Los Blankosi se nadaju da će preuzeti kontrolu nad ovom grupom tako što će večeras upisati tri nova boda a za to imaju dobre šanse nakon ubjedljive partije protiv ovog protivnika u prošlom kolu.

Ekipa Karla Anćelotija pobijedila je u toj utakmici rezultatom 5-0, dok je Vini Junior briljirao u tom meču.

Očekuje se da će se Benzema vratiti večeras i to nije dobra vijest za Šahtjor. Imali su nekoliko sopstvenih problema sa povredama ove sezone i nisu u dobroj poziciji u ovoj grupi gdje još nisu ni gol postigli.

Kraljevići uzimaju sva tri boda uz najbolju kvotu koju smo pronašli u SBbet kladionici.

A za večerašnje mečeve Lige Šampiona kako javljaju iz ove kladionice SVIMA DUPLIRAJU PRVU UPLATU DEPOZITA!

Kako bi bili u toku sa svim njihovim promocijama, zapratite ih na promo.sbbet.me kao i na društvenim mrežama.