Gol u prvom poluvremenu – Englezi ti donose duplo bolji dobitak!

Omiljena kladioničarska igra subotom je postala još bolja…

36603 pregleda 0 komentar(a)
SBBet, Foto: SBBet
SBBet, Foto: SBBet

"Samo" jedan gol u prvom poluvremenu treba da dođe i tiket vam je dobitan? Zvuči previše jednostavno, mada ste sigurno dosta puta na sopstvenoj koži osjetili da rezultat 0:0 posle prvih 45 minuta nije toliko nerealan.

Međutim, klubovi koji danas nastupaju imaju prolaz za igru PP1+ veću od 90% u prethodna dva mjeseca!

Pa da krenemo…

Luton – Fulam, poslednji meč između ova dva tima završen je rezultatom 3:3, tako da su golovi zagarantovani i danas.

Birmingham – Cardiff, su sigurna luka za vatromet golova jer samo u poslednje dvije međusobne utakmice postignuto je 9 pogodaka!

Zatim slijedi meč Hull – Bristol, gdje na poslednjih 10 utakmica ovih klubova samo u dvije nije postignut gol u prvom poluvremenu.

Nećemo da pretjerujemo. Još jedan i dosta!

Hartpool – Scunthorpe. Scunthorpe United je u prethodna dva mjeseca čak u 91% utakmica postigao gol u prvom poluvremenu, što je priznaćete impresivno i definitivno zaslužuje da se nađe na našoj listi.

SBBet
foto: SBBet

Najbolje kvote na izabrane utakmice smo pronašli u SBbet kladionici gdje ćeš za manji ulog dobiti veći dobitak uz 600% bonus na odigrani broj parova! A to nije sve, jer kako nam javljaju iz SBbet kladionice do kraja decembra svake sedmice imaš priliku da osvojiš 500 eura! Sve što treba da uradiš je da tokom sedmice imate najveću kvotu uz jedan promašen par i da vaš tiket sadrži igru PP1-3&DP1-3. To je sve!

MAKSIMALNA ISPLATA 50.000 EUR i sedmični HAPPY MONDAY BONUS, uz duplo bolje klađenje na SBbet aplikaciji samo su dodatni razlozi da oprobate svoju sreću upravo u ovoj kladionici.

Na Instagram stranici SBbet-a čeka vas fenomenalna decembarska ponuda, mnoštvo novogodišnjih poklona i iznenađenja.

SBbet – Tvoj Siguran Fiks!