Kompanija MERIDIANBET donirala novogodišnje paketiće za najmlađe

akter humanosti i dobročinstva

4221 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Sportska kladionica Meridian poklonila je novogodišnje paketiće mališanima uzrasta 0-6 godina u Resursnom centru za djecu i mlade u Podgorici.

„Sa posebnom emocijom smo doživljeli ovu donaciju. Jako smo srećni što smo na licima mališana nacrtali osmijehe, utkali prazničnu euforiju i toplinu na neki način. Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo – da im ukažemo mali gest pažnje” – poručili su iz Meridianbeta.

Dodjela paketića Resursnom centru je dodjela za ranu intervenciju. Rana intervencija je program u koji su uključena djeca 0-6 godina.

Sportska kladionica Meridian je poklonila 80 novogodišnjih paketića. Iz Resursnog centra su uputili samo riječi zahvalnosti napominjući da je sreća djece neizmjerna i nešto čemu se svi najviše radujemo.

Praznična atmosfera je u potpunosti zavladala u Resursnom centru, djeca su bila nasmijana i ukrasili su svoj kutak novogodišnjim paketićima.

„Nadamo se da ćemo podstaknuti i podsjetiti naše građane da velikodušnost i empatija pobjeđuje na duže staze. Uskočite u Meridianov humanitarni karavan, poklonite novogodišnji paketić i nesebično nacrtajte osmijeh drugima” – zaključili su iz društveno-odgovorne kompanije.

U prošlogodišnjoj akciji humanosti, sportska kladionica Meridian je poklonila paketiće djeci u školi Prvi jun u Podgorici.

Širom Balkana, sportska kladionica Meridian poznata je kao akter humanosti i dobročinstva – Djeci u vrtiću JPU Irena Radović u Danilovgradu poklonili su smart televizor kako bi olakšali rad samog vrtića.

Sportska kladionica Meridian je porodici Nikčević sa Cetinja izmirila ukupan dug za struju. Takođe, obavezala se da će u narednih godinu dana snositi troškove stanovanja.

Kompanija Meridian želi srećne novogodišnje i božićne praznike.