U Novoj Godini zaradite 120.000€ jednim korakom!

Uz minimalnu uplatu 0.10eur, dosta sportskog znanja, mnogo sreće, u sportskoj kladionici Meridian možeš da osvojiš do 120 000eur.

0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

A šta bi ti uradio/la sa 120 000eur? Dok razmišljaš, registruj se na meridianbet.me, odigraj tiket uz besplatan bonus.

A uvijek možeš da svratiš do obližnje Meridianbet poslovnice i ispuniš dobitnu kombinaciju.

Od danas, sportska kladionica Meridianbet povećeva maksimalnu isplatu za sportsko klađenje na fenomenalnih 120 000eur.

Uz minimalnu uplatu 0.10eur, dosta sportskog znanja, mnogo sreće, u sportskoj kladionici Meridian možeš da osvojiš do 120 000eur.

Maksimalna isplata nije povećana samo za online klađenje, već i za tikete odigrane u kladionici.

Uplati depozit online putem platnih kartica, Skrilla, Netellera, e-bankinga i možda se baš tebi osmjehne sreća o kojoj će se pisati i pričati.

Savršena aplikacija, novi dizajn, mnogo novih igara, promocija, bonusi, najbolje kvote i još mnogo toga su samo neki od razloga da se registruješ na meridianbet.me.

Najpopularnija igra u Evropi i na Balkanu samo u Meridianu – Betbuilder već isplaćuje ozbiljan keš!

Naplati promašaj – Kladi se bez rizika i u slučaju da imate jedan gubitan par na tiketu, Meridianbet vraća ulog i do x50.

Meridianbet je globalni lider u sportskom klađenju i online kazinu koji pruža uslugu odgovornog klađenja za sve korisnike usluga.

Kompanija privlači najveće talente u industriji, sa više od 1,100 zaposlenih širom svijeta, pružajući zabavno i odgovorno klađenje igračima širom svijeta.

Kao lideri industrije igara na sreću, fokusirani su na inovacije u sportskom klađenju i online kazinu pružajući izvanredno iskustvo igračima.

Meridianbet se pridržava najsigurnijih i najinovativnijih standarda i regulativa u sferi igara na sreću, tako što će se pobrinuti da svaki korisnik doživi najbolju moguću uslugu.