Durent: Lako je biti najbolji igrač kada oko sebe nemaš dobre saigrače

Durent je ponovo proglašen MVP finalne serije, u kojoj su Voriorsi sa 4:0 savladali Klivlend Kavalirse i na taj način odbranili titulu u NBA ligi
0 komentar(a)
Kevin Durent, Foto: Reuters
Kevin Durent, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.06.2018. 10:47h

Košarkaš Golden Stejta Kevin Durent rekao je da je ponosan što je proglašen za najboljeg igrača tima u kome su, kako je rekao, svi odlični.

Durent je ponovo proglašen MVP finalne serije, u kojoj su Voriorsi sa 4:0 savladali Klivlend Kavalirse i na taj način odbranili titulu u NBA ligi.

Pošto mu je dodijeljeno laskavo priznanje, Durenta su često pitali misli li da je isto to zaslužio i njegov saigrač Stef Kari, a bilo je i onih koji su smatrali da je zvanje najkorisnijeg igrača trebalo da pripadne prvotimcu Kavsa Lebronu Džejmsu.

"Rekao bih da je lako biti najbolji igrač kada oko sebe nemaš dobre saigrače. Teže je istaći se kada su sa tobom u timu odlični igrači. Ponosan sam na način na koji sam se izdvojio, ponosan sam što radim naporno gdje god da odem. Moji saigrači me podstiču da budem još bolji i osjećam da sam istinski ratnik", odbranio se Durent, piše Sport klub.

Iskusni krilni košarkaš u prosjeku je bilježio 28.8 poena, 10.8 skokova i 7.5 asistencija.

Bonus video: