Riješite stambeno pitanje za mjesec dana!

Cijene nekretnina porasle za prosječno tri do sedam odsto u odnosu na 2021. godinu

19969 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sporting SBBet
Foto: Sporting SBBet

Tražite idealan stan u Podgorici? Niste jedini. Potražnja jača iz dana u dan, a cijene nekretnina ne planiraju da se zaustave.

Za većinu građana Crne Gore kupovina stana predstavlja stres.

Višemjesečna traganja za odgovarajućom lokacijom, nelegalni objekti, visoke cijene samo su neki od razloga zašto ovaj važan životni korak ne predstavlja zadovoljstvo.

Istraživanja pokazuju da se većina građana odlučuje da, prilikom kupovine nekretnine, podigne stambeni kredit. S obzirom na to da je ovo tržište poslednjih godina jedno od najizazovnijih u Crnoj Gori, brzina procesa odobrenja kredita može da bude od presudnog značaja za kupovinu željene kuće ili stana.

A kada se napokon odlučite za taj korak sačeka vas sledeće: ponude banaka koje su često zbunjujuće, terminologija je nejasna, slova postaju sve sitnija a čekanje na odobrenje kredita nekada nema kraja. I tako redom od banke do banke u nadi da će jedna od njih dati ponudu koja se ne odbija.

Riješite stambeno pitanje do 1. Juna za samo 0.10 eura!

Ukoliko ne želite da trošite svoje vrijeme i novac na beskonačnu potragu možda imamo rešenje za vas… Jedan tiket vas dijeli od vašeg novog doma!

Prva sportska kladionica u Crnoj Gori – SBbet, ove godine proslavlja jubilej od 25 godina poslovanja i tom prilikom je za svoje igrače pripremila najveće takmičenje do sada sa glavnom nagradom – Stanom u Podgorici!

"Stan u Podgorici osvoji jer SBbet 25 godina broji“ – veliko takmičenje gdje ćemo 01. juna srećnom igraču pokloniti ovu vrijednu nagradu!

Pravila ne mogu biti jednostavnija: Najveća kvota uz jedan promašen par ti donosi stan na dar!

U takmičenju učestvuju svi učesnici koji su tikete za klađenje uplatili na SBbet uplatnim mjestima ili su odigrali tiket putem interneta na stranici www.sbbet.me

Ukoliko želite da vaš tiket uplatite online u samo par koraka izvršite registraciju koju možete obaviti OVDJE.

Ovu godinu dočekajte u novom domu!

SBbet, tvoj siguran fiks od 1997. godine.