adidas ULTRABOOST 22: Kreirane od žena - za žene

Uz pomoć napredne tehnologije, adidas je uspio da na osnovu 1,2 miliona skenova ženskog stopala mapira ključne pravce razvoja kako bi zaista napraviopatike za trčanje koje odgovaraju ženskoj anatomiji.

16464 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SportVision
Foto: SportVision

Sport Vision ti predstavlja potpuno nove adidas ULTRABOOST 22W ženske patike za trčanje. U kreiranju ovog modela, adidas je angažovao profi ženski dizajnerski tim, koji je doprinijeo u kreiranju patike za svakodnevno trčanje, posebno prilagođenih ženskom stopalu.

Uz pomoć napredne tehnologije, adidas je uspio da na osnovu 1,2 miliona skenova ženskog stopala mapira ključne pravce razvoja kako bi zaista napravio patike za trčanje koje odgovaraju ženskoj anatomiji.

DIZAJNIRANE SPECIJALNO ZA ŽENSKO STOPALO

Lansiranje novog modela predstavlja prekretnicu u adidasovoj posvećenosti da ponudi najbolji proizvod svim ženama, kroz poboljšanja i pogodnosti, koji odražavaju specifične potrebe raznolike zajednice žena.

Adidasov ženski tim dizajnera je blisko sarađivao sa adidas zajednicom trkačica i testerima, kako bi kreirali novu siluetu, koja predstavlja najveće poboljšanje Ultraboost linije do sada. Sada, patika koja je performansama bila na vrhu, još od svoje prve iteracije 2015. godine, postaje još bolja i još više prilagođena ženama.

VRHUSNKE PERFORMANSE

Ključne novine adidas ULTRABOOST 22W modela su novo gornjište i inovirana LEP ploča, koji uz legendarni BOOST međuđon, omogućavaju još veći povrat energije – ovog puta za 4% u odnosu na prethodni ULTRABOOST. Za gornjište je korišćena izdržljivi PRIMEKNIT+ materijali, koji precizno obuhvataju stopalo, omogućavajući mu prirodnu slobodu pokreta i vrhunsku udobnost. To znači da možeš da trčiš više i udobnije, a đon od CONTINENTAL™ gume ti nudi bezbjednost i odlično prijanjanje, i u suvim i u morkim uslovima.

SportVision
foto: SportVision

Adidas misli i na životnu sredinu, pa gorinjšte čini Parley Ocean materijali napravljeni od 50% reciklirane plastike izvađene iz okena širom svijeta, dok je za CONTINENTAL™ gazište korišćena prirodna guma.

Shaunae Miller-Uibo, adidas-ova atletičarka i dvostruka olimpijska pobjednica, rekla je: Ultraboost 22 predstavlja uzbudljiv korak za adidas Running i pokazuje kontinuiranu posvećenost brenda da svim trkačima pruži najbolji proizvod kako bi ih podržao u postizanju ličnih ciljeva. Kao sportistu, vidjeti da brendovi inoviraju i pomjeraju granice inspiriše me da učinim isto. Divno je znati da imam podršku koja mi je potrebna na svakom koraku.”

ISPROBAJ PRVA U SPORT VISION-U

Novi adidas ULTRABOOST modeli su dostupni u odabranim Sport Vision radnjama i OVDJE, a kolekciju možeš kompletirati i sa adekvatnom ODJEĆOM.