Utakmica za Feđu

Utakmica za jedan osmjeh i jednog dječaka

Kompanija Meridianbet i Fudbalski savez Crne Gore su udružili snage u humanoj akciji.

3618 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridian
Foto: Meridian

Sportska kladionica Meridian, sada već uveliko poznata po organizovanju humanitarnih akcija, pridružuje se u prikupljanju sredstava i podršci malom Feđi.

Iako su sredstva skupljena, svjesni smo da kada ista odu na neophodne troškove liječenja, opet dolazimo u situaciju da za sam oporavak i boravak u Hjustonu treba mnogo više.

Ovog puta organizovana je utakmica za Feđu, dječaka koji bije bitku sa opakom bolešću i potrebna mu je pomoć svih nas.

Na Trening Kampu Fudbalskog saveza Crne Gore, na Starom aerodromu, otkrivamo samo neka od imena poznatih lica iz javnog svijeta Crne Gore, kao i naših cijenjenih novinara koji će igrati "Utakmicu za Feđu": Uroš Radulović (Nova M), Vlado Perović (TVCG), Milosav Milatović (Nova M), Vučko Jovanović (PRVATV), Aleksandar Popović (MNE sport TV), Miloš Antić (sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada), Bojan Šuković (PR VPSG), Bojan Topalović (PR FK Budućnost), Jovan Radulović (influenser), Ero Škrijelj (predsjednik kluba FK Ribnica), Nikolina Lončar (Miss MNE 2012), Irena Radulović (Nova M) i još mnogi drugi.

Da li će sportski novinari nadmašiti naša poznata lica sa Crnogorske scene, ostaje da vidimo 14.04. u 17h. Neki do njih će odnijeti pobjedu, a svi zajedno dati doprinos našem malom dječaku. Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu i podrže ovu utakmicu, 14.04. u 17 časova na Trening kampu Fudbalskog saveza Crne Gore, na Starom aerodromu.

Utakmicu, sa nikad važnijim ciljem, uživo će prenositi MNE televizija.

Sportska kladionica Meridian je uvijek tu za one kojima je pomoć potrebna. Tako će i ovog puta udruženim snagama pomoći Feđi i samo za njega odigrati utakmicu, sa ciljem prikupljanja finansijskih sredstava za njegovo liječenje.

Moramo napomenuti da su kompanija Meridianbet i fondacija Budi human do sada mnogoj djeci izmamili osmijeh na lice. Pa će fondacija i ovaj put podržati projekat i prije svega dobru namjeru kompanije Meridianbet i Fudbalskog saveza.

Ova utakmica će se igrati za jedan osmjeh i jednog dječaka u nadi da ćemo svi zajedno slaviti Feđinu pobjedu.