Fudbalski vikend za poželjeti!

Ovaj vikend riješiće mnoge fudbalske dileme.

35941 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBBet
Foto: SBBet

Vikend pred nama rezervisan je za najjače evropske lige, a uz dobar fudbal idu i dobre kvote.

Neke titule su već osigurane. Bajern i PSŽ su prošlog vikenda potvrdili prvu poziciju na tabeli, pa će kraj sezone dočekati rasterećeno. Ipak, u nekim ligama je još uvijek neizvjesno.

SBbet kladionica vam predlaže najbolje igre uz fantastičnu ponudu!

Iz najstarije sportske kladionice u Crnoj Gori, izdvojili su TOP 4 derbija koja nas čekaju ove subote i nedelje.

REAL MADRID – ESPANYOL (SUBOTA, 16:15H)

Real dočekuje ekipu Espanjola, a osim izvjesnog osvajanja titule najjačeg španskog takmičenja, Karlo Anćeloti ima priliku da postavi novi rekord. Tim iz Madrida će osvojiti La ligu ove sezone, samo je pitanje vremena. Anćeloti će tako postati prvi trener u istoriji koji je uzeo pehar u svih TOP 5 najjačih evropskih liga. Ekipa Espanjola dolazi na Bernabeu sa malom šansom da ugrozi ,,Kraljevski klub.’’

Predlog za igru: 1

ATHLETIC CLUB – ATLETICO MADRID (SUBOTA, 21:00H)

Cilj Madriđana je ostanak u vrhu tabele, s obzirom da su odavno izgubili šansu da odbrane titulu u La Ligi. Bilbao ima prednost domaćeg terena, a pobjeda nad Kadizom u gostima učvrstila je njihovu poziciju kao osmoplasiranog tima u La Ligi. S obzirom da su početkom aprila uzeli bod u duelu sa ,,žutom podmornicom’’ koja se bori za plasman u finale LŠ, Bilbao predstavlja ozbiljnog protivnika.

Predlog za igru: GG

AC MILAN – FIORENTINA (NEDELJA, 15:00H)

Serija A je najneizvjesnija liga petica, sa veoma zgusnutim rasporedom bodova na vrhu. Ovaj vikend mogao bi da odluči pobjednika najjače italijanske lige. Na San Siru dolazi sedmoplasirana Fiorentina, a Milan je lider tabele sa samo 2 boda više od Intera. Pobjeda za tim Stefana Piolija je imperativ, ako ,,Rossoneri'' žele titulu.

Predlog za igru: GG

WEST HAM – ARSENAL (NEDELJA, 17:30H)

U glavnom gradu Engleske čeka nas borba između gradskih rivala. Ni u Premijer ligi pobjednik još uvijek nije riješen, ali bi se mjesta koja vode do Lige Evrope mogla mijenjati. Vest Hem ima priliku da ugrozi Mančester Junajted koji je na ivici prelaska u trećerazredno evropsko takmičenje. Sa druge strane, i Arsenal je pod pritiskom. Sa tri poraza i pobjedom protiv Junajteda prošlog vikenda, timu iz Londona još uvijek nije osigurana pozicija koja ih vodi do elitnog evropskog takmičenja.

Predlog za igru: 3+

Osim najbolje ponude, u SBbet kladionici ti svaki tiket donosi šansu za osvajanje stana u Podgorici!

SBbet, ove godine proslavlja jubilej od 25 godina poslovanja i tom prilikom je za svoje igrače pripremila najveće takmičenje do sada sa glavnom nagradom – stanom u Podgorici!

"Stan u Podgorici osvoji jer SBbet 25 godina broji“ – veliko takmičenje gdje će 01. juna srećnom igraču pokloniti ovu vrijednu nagradu!

Najveća kvota i jedan promašen par donose ti stan na dar!

Ponuda i ova vrijedna nagrada samo su neki od razloga zašto je u SBbet-u sreća uvijek na vašoj strani, a ukoliko niste registrovani to možete učiniti OVDJE.

Kako bi prvi saznali koje sve aktuelnosti vam SBbet priprema, zapratite ih na društvenim mrežama i odmah saznajte sve novosti!

SBbet, tvoj siguran fiks od 1997. godine.