SBbet za proslavu jubileja dodijelio stan u Podgorici

Novi dom za 0.50€

33469 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

Najstariji priređivač igara za sreću u Crnoj Gori – SBbet, ove godine proslavlja jubilej od 25 godina poslovanja i tom prilikom je za svoje igrače pripremila najveće takmičenje do sada sa glavnom nagradom – Stanom u Podgorici!

Od 04. Januara igrači su imali priliku da učestvuju u velikom takmičenju, koje je trajalo do 01. Juna.

U uzbuljivom takmičenju samo jedan uslov je bio dovoljan za osvajanje vrijedne nagrade – najveća kvota uz jedan promašen par.

Pola godine uzbuđenja, neizvjesnosti, kombinovanja najboljih igara i kvota, a sve se svodilo na jedan cilj – osvajanje stana u Podgorici!

Pozicije na tabeli su se mijenjale, kvote su su se povećavale, prvoplasirani igrači ostajali bi na liderskoj poziciji kraće ili duže. Već u prva tri mjeseca bilo je jasno da takmičenje neće biti ni malo jednostavno, kao i da je potrebno kladioničarko znanje uz, naravno, malo sreće.

Kvota od 23.858 dugo je zauzimala lidersku poziciju na tabeli, sve do 15. aprila kada je našem igraču pp3+ donio prvo mjesto na tabeli za stan i pogođenu kvotu 24.134!

24. April promijenio je vrh tabele, ali i život jednog igrača.

Pravi majstor je pogodio je kada je bilo najpotrebnije. Na vrhu tabele je došao tiket sa poenima NBA igrača i nevjerovatnom kvotom od 37.701!

SBbet
foto: SBbet

Vrh tabele ostao je nepromijenjen sve do kraja takmičenja, ali igrač koji je izborio prvu poziciju sa neizvjesnošću je čekao kraj i 01. Jun.

,,Zadovoljstvo mi je što sam upravo od Vas dobio stan. Ne mogu Vam opisati svoju sreću i iznenadjenje kad sam saznao da je takmičenje završeno i da sam upravo ja dobitnik! Hvala Vam puno na uručenoj nagradi i pozdrav za najprofesionalniju SBBet ekipu.’’ – kazao je dobitnik nagrade Bato Peruničić.

Iz SBbet-a su poručili da je ovo takmičenje zamišljeno kao proslava jubileja, sa fokusom na stare, ali i nove igrače.

Najstariji priređivač igara na sreću u Crnoj Gori oduvijek je cijenio vjernost igrača, a najbolja nagrada za dugogodišnje trajanje bila je upravo novi dom.

,,Svjesni situacije koja utiče na svakodnevni život građana Crne Gore, ali i činjenice da je mnogo onih koji svoj dom sanjaju u nemogućnosti da ga zaista i priušte – odlučili smo da nagrada bude adekvatna jubileju, ali i potrebama igrača. Zadovoljstvo nam je uručiti ovako vrijednu nagradu nekom ko je svojim znanjem i razumijevanjem sporta uspio da izbori prvu poziciju u takmičenju. Naš rođendan traje tokom cijele godine, pa igrači koji u ovom konkrentnom takmičenju nisu imali sreće mogu da očekuju još vrijednih nagrada i zanimljivih akcija iz SBbet kompanije. Čestitamo dobitniku stana, uz želju da u njemu provodi srećne trenutke sa porodicom i prijateljima.’’ – saopštio je direktor marketinga SBbet kompanije Marko Bošković.

Iako je ovo veliko takmičenje završeno, pratite SBbet jer rođendanska žurka tek počinje!

SBbet – Tvoj Siguran Fix od 1997!