AdmiralBet Tropski Slot Bar!

Bonusi na depozit, najbolje kvote za online klađenje, mnoštvo keš nagrada su pored AdmiralBet tropskog slot bara samo neki od razloga da budete dio AdmiralBet ekipe.

37188 pregleda 0 komentar(a)
Foto: AdmiralBet
Foto: AdmiralBet

Sigurni smo da većina vas još uvijek nije iskoristila godišnji odmor i da uveliko razmišljate o destinaciji, prevozu, smještaju, ali i finansijskom aspektu koji umnogome sužava mogućnost izbora. Boravak na moru nije moguće zamisliti bez raznovrsnih ukusa i boja iskombinovanih u jednoj čaši, u vidu koktela. Maštovitost tada stupa na scenu. Razne kombinacije pića, boja, mirisa itd.. Ali, 15.000 eura pretočeno u koktele je nešto za šta do sada sigurno niste čuli!

AdmiralBet i Tropski Slot Bar u avgustu garantuju neprestanu zabavu. Vaše je samo da pratite kalendar aktivnosti nedjeljnih turnira. U periodu od 1. do 28. avgusta za ukupno 5 koktela obezbijeđen je nagradni fond u iznosu od čak 15.000 eura u kešu. Uživajte u promociji, koktelima i brojnim prednostima online kazina, kroz hiljadu igara.

Ali to nije sve. AdmiralBet za sve nove igrače obezbjeđuje bonus dobrodošlice gdje možete ostvariti 100% bonusa za casino i 100% freebeta za sportsko klađenje. REGISTRUJ SE!

AdmiralBet
foto: AdmiralBet

Tu je i iznenađenje za igrače sportskog klađenja. Kad odigraš tiket – puniš freebet. Tako je! Svaki odigrani tiket, od minimum dva para, sa minimalnom kvotom od 1.30 po paru donosi freebet.

Bonusi na depozit, najbolje kvote za online klađenje, mnoštvo keš nagrada su pored AdmiralBet tropskog slot bara samo neki od razloga da budete dio AdmiralBet ekipe.

Prati nas i na društvenim mrežama i pridruži nam se u ispijanju nesvakidašnjih koktela

https://www.facebook.com/AdmiralBet-Crna-Gora-111270138299133

https://instagram.com/admiralbet.me?igshid=YmMyMTA2M2Y=

AdmiralBet je više od igre!