Sportski pregled vikenda

Poslednji vikend u avgustu donosi zanimljive duele.

35536 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBBet
Foto: SBBet

Jedna od najuzbudljivijih sezona uljepšala je ljeto svim ljubiteljima fudbala.

Avgust nije razočarao, a za kraj vrelog ljetnjeg mjeseca izdvajamo mečeve koji će obilježiti ovaj vikend!

ARSENAL – FULHAM (SUBOTA, 18:30H)

Arsenal je napokon počeo da igra fudbal koji su mnogi u engleskoj priželjkivali od ,,Tobodžija.’’ Tim iz Londona startovao je sezonu sa maksimalnim učinkom – 3 meča, 3 pobjede. Fulham predvodi najbolji strijelac engleskog šampionata od prošle sezone, ali će Mitrović i ostatak tima morati da funkcionišu besprekorno ukoliko žele pobjedu u gostima.

JUVENTUS – ROMA (SUBOTA, 18:30H)

Pažnja onih koje vole fudbal u subotu će sigurno biti fokusirana i na Apeninskom poluostrvu. Massimiliano Allegri vs Jose Mourinho i Dušan Vlahović vs Paulo Dybala. Roma je u problem zbog povrede nove zvijezde italijanskog tima. Georginio Wijnaldum najverovatnije će biti van terena do kraja godine zbog teške povrede koju koju je zadobio na treningu. Nakon remija sa Sampdoriom, Juventus želi tri boda u Torinu.

ESPANYOL – REAL MADRID (NEDELJA, 22:00H)

U nedelju se selimo u Španiju gdje nas čeka ne tako neizvjestan duel, ali svakako meč koji može donijeti mnogo golova. Madriđani su se oprostili od Casemira, ali ,,Kraljevski klub’’ ne mora da brine. Sa Modrićem, Benzemom, Kroosom, Tchouaménijem i ostalima u borbi odbranu trofeja najjače španske lige, jedino ih može zaustaviti vječiti rival iz ,,el clasica’’.

FIORENTINA – NAPOLI (NEDELJA, 20:45H)

U borbi za Scudetto ove sezone Napoli će dati svoj maksimum. Dvije ubjedljive pobjede na startu pokazuju ozbiljne namjere Spallettijevog tima. Fiorentina je pojačana Lukom Jovićem, a naporan tempo u Seriji A, kao i play-off Ligi Konferencija mogu biti problem za tim iz Toskane.

Naporan vikend za fudbalere, ali praznik za sve one koji vole najpopularniji sport u Evropi.

Uzbudljivi dueli u najjačim evropskim ligama obilježiće ovaj, a specijal za danas spremila je najstarija kladionica u Crnoj Gori!

SBbet je ovog vikenda odlučio da obraduje svoje vjerne igrače, pa su kvote na golove u prvom poluvremenu sada DUPLO BOLJE.

Osim najbolje sportske ponude, za sve novoregistrovane igrače, SBbet je spremio 100% BONUS DOBRODOŠLICE!

Uplatom prvog depozita ostvaruješ 100% freebet bonusa koji možeš iskoristiti na sportsko klađenje ili casino.

Svoj nalog možeš registrovati OVDJE.

Za korisnike koji već imaju registrovan nalog u SBbet-u, spremno je specijano iznenađenje za najsrećnije igrače!

SVAKI 25. TIKET OSVAJA 5 EURA FREE BET!

Dobitnik freetbet-a je korisnik čiji je tiket uplaćen kao 25-i po redu svih korisnika.

Igraj na sbbet.me i možda baš ti budeš srećni dobitnik!

Kako bi prvi saznali koje sve aktuelnosti vam SBbet priprema, zapratite ih na društvenim mrežama i odmah saznajte sve novosti.

SBbet - Tvoj Siguran Fiks od 1997. godine.