Policijski inspektor locirao odbjeglog muža

Osvoji krstarenja sad, a putuj bilo kad

48969 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Maxbet
Foto: Maxbet

Po prijavi zabrinute supruge čiji je muž misteriozno nestao, policija je pronašla dokaze koji upućuju da se on nalazi na potpuno neočekivanoj lokaciji. Pogledajte trenutak kada policijski inspektor daje na uvih dokazni material koji razrješava enigmu oko njegovog nestanka, ali i ženinu reakciju koja vodi ka rješavanju bračnog problema:

Osvoji krstarenja sad, a putuj bilo kad. Uživaj u igri koja ti donosi svijet na dlanu u jednom od Maxbet slot klubova (Podgorica, Tuzi, Nikšić, Pljevlja, Budva, Bar, Ulcinj, Tivat, Dobrota) i postani igrač koji može osvojiti krstarenje na Norwegian Cruise Line kruzeru u terminu po sopstvenom izboru. Izaberi bilo koju destinaciju u svijetu i uživaj sa još jednom osobom u svim čarima luksuza na vodi. Uz besplatan boravak na brodu u trajanju do sedam dana, smještaj u kabini kruzera, hranu i piće u standardnim restoranima, besplatno piće u kazinima kruzera, VIP servis kluba igrača i brojne zabavne sadržaje, očekuje te iskustvo za pamćenje!

Posjeti jedan od 11 slot klubova širom Crne Gore svaki dan i zgrabi jackpotove. Od 10-20 časova imaš mogućnost da ih svaki sat osvajaš, a u terminu od 21-23 časa uz jackpot osvajaš i krstarenje kruzerom. Ova jedinstvena promocija traje od danas 5.septembra do 4.oktobra.

Sve detalje o promociji možeš pronaći u nekom od Maxbet slot klubova, gdje ćemo ti omogućiti osjećaj za pamćenje!

Maxbet, život je igra.