Ništa od Bitke za Britaniju, Fjuri prozvao Džošuu: Zaboravi meč, kukavice

„Zaboravi ovo, idiote, kukavice, se..ojo, bodibilderu. Oduvijek sam znao da nemaš hrabrosti da se boriš sa Kraljem Cigana. Šta god da sad j..... govoriš, ne zanima me. Srećno u karijeri i životu”, objavio je Fjuri na društvenim mrežama

8722 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ljubitelji boksa su se spremali za veliki spektakl, duel između Tajsona Fjurija i Entonija Džošue, ali od toliko iščekivane Bitke za Britaniju neće biti ništa.

Kralj Cigana je postavio ultimatum Ej Džeju da mu odgovori na ponudu do 17 časova po britanskom vremenu (18 po našem), ali bivši šampion svijeta nije potpisao ugovor.

Zbog toga je Fjuri prilično bijesno reagovao na snimku objavljenom na društvenim mrežama.

„U redu momci, sada je zvanično - Dan D je došao i prošao. Prošlo je pet časova popodne u ponedjeljak, ugovor nije potpisan i ovo je zvanično gotovo za Džošuu. Sada je na hladnoći sa čoporom vukova”, rekao je Fjuri, a onda krenuo sa uvredama:

„Zaboravi ovo, idiote, kukavice, se..ojo, bodibilderu. Oduvijek sam znao da nemaš hrabrosti da se boriš sa Kraljem Cigana. Šta god da sad j..... govoriš, ne zanima me. Srećno u karijeri i životu”.

Meč aktuelnog i bivšeg prvaka svijeta je, po planu, trebalo da bude održan 3. decembra, ali od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Bonus video: