Coca-Cola HBC Crna Gora sponzor Podgorica Millennium Run trke na 42.2 kilometra

Maratonska trka koja okuplja trkače iz Crne Gore, ali i regiona, održaće se 20. novembra

18872 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Coca Cola
Foto: Coca Cola

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora podržaće ovogodišnji sportski događaj Podgorica Millennium Run i to sponzorstvom glavne trke na 42.2 kilometra.

Maratonska trka koja okuplja trkače iz Crne Gore, ali i regiona, održaće se 20. novembra i nosiće naziv Coca-Cola HBC Maraton.

Podrškom jednom od najmasovnijih sportskih događaja u Crnoj Gori, kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora želi da inspiriše što veći broj ljudi svih generacija da se pokrenu i pridruže dobroj energiji na ulicama Podgorice.

Podrškom maratonu slavimo vrijednosti koje u kompaniji Coca-Cola HBC Crna Gora i živimo – posvećenost, pomjeranje sopstvenih granica, kao i postojanje svrhe u svemu što radimo. Maraton je jedan od najvećih testova izdržljivosti, u kojem i tijelo i um idu do svojih limita, zbog čega zajedno navijamo za svakog maratonca koji će u nedjelju istrčati tu čuvenu dužinu. Kroz ovo sponzorstvo, naša kompanija još jednom pokazuje podršku sportu i aktivnim životnim stilovima, te podstičemo zdrav takmičarski duh i širimo dobru energiju na predstojećem maratonu“, kazao je Nikola Tripković, izvršni direktor kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora.

Misija Podgorica Millennium Run manifestacije je promocija vrhunskog i rekreativnog trčanja i Podgorice kao turističke destinacije. Ove godine ulicama Glavnog grada će trčati više od 1.100 takmičara iz 32 države svijeta, a rast broja učesnika je najbolji pokazatelj uspješnosti ovog projekta. Uz partnere koji razumiju naše ciljeve, omogućavamo i sportistima da do istih što lakše dođu. Smatram za veliki profesionalni i lični uspjeh što će se ovako respektabilna kompanija naći rame uz rame sa logom maratonske trke u Podgorici”, rekao je Igor Majer, direktor trke.

Coca Cola
foto: Coca Cola

Podgorica Millennium Run je trkački događaj godine u Glavnom gradu, a ljubitelji trčanja, rekreativci i elitni trkači mogu se prijaviti za distance od 5 km, 10 km, 21.1 km i maratonsku trku dugu 42.2 km.