Šofro postao dio drim tima

Spremite se za potpuno novi pogled na sastavljanje tiketa.

46615 pregleda 0 komentar(a)
Foto: AdmiralBet
Foto: AdmiralBet

Pravimo prvi crnogorski drim tim. Uz najbolje kvote od AdmiralBET-a dobijate i najboljeg prognozera. Šofro će vam olakšati izbor pravih parova i omogućiti da dođete do dobitaka.

Nebojša Šofranac novi je dio AdmiralBET ekipe, a kroz brojne sadržaje na društvenim mrežama učiniće klađenje zabavnim i efikasnim.

Kroz Šofrologiju će se baviti sportom, Šofroteka donosi ekskluzivan video sadržaj, a tu su i nezaobilazne ekspertize i predlozi.

Zapratite zvaničnu stranicu Nebojše Šofranca (powered by AdmiralBET) i uplovite u svijet informacija, zanimljivosti, porodičnih stabala, ljubavnih afera, stvari koje ni sportisti ne znaju o sebi, ali i dnevnu dozu sarkazma koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

AdmiralBet
foto: AdmiralBet

Ako igra na Milan, to preskočite, ako igra protiv Intera, pa ni to nije baš sigurno, ali zato ostalo ispratite i zaradite.

"Jedan potpuno novi projekat, vjerujem na zadovoljstvo svih nas i igrača. Pratićemo sve što se dešava širom planete, birati ono najbolje. Vjerujem u visoke procente pogodaka, ali ne samo onih sigurnih kvota, pokušaćemo tu da otkrivamo i neke senzacije, neviđene stvari dosada, da vidimo što se može uraditi i kod granica "manje/više". Evroliga je uvijek zahvalna za takve stvari," poručuje Šofro, zvanično najinformisaniji sportski novinar regiona, pobjednik "Rizik ili oprez", majstor igre.

Zavoljeli ste ga na Trećem kanalu, dominirao je sportskim prenosima na IN televiziji, a Šofro poseban trag ostavlja u svijetu klađenja. U saradnji sa AdmiralBET-om to će se podići na još viši nivo.

Spremite se za potpuno novi pogled na sastavljanje tiketa.

Šofro vam poručuje: "Vrijeme je da zajedno kidišemo!"