Sudijama zabranjen VAR?

Ono što je potpuno jasno, AdmiralBET pokloni i iznenađenja ne dozvoljavaju senzacije. Sve ih je više i olakšavaju vam put do pobjede, pa i kroz dramatične i dosta neočekivane rezultate katarskog mundijala

60479 pregleda 0 komentar(a)
Foto: AdmiralBET
Foto: AdmiralBET

"A što je ovo, kad će kraj? Dokle će više gledati VAR? Utakmica traje po vas dan, još samo fali da sudi penal." nemoguće je da makar jednom nijeste pomislili nešto od ovoga tokom gledanja utakmica Svjetskog prvenstva, posebno ako ste čekali da ostane isti rezultat kako bi prošli na tiketu.

Od fudbala - igre u kojoj poslije 90 minuta uvijek pobjeđuju Njemci, stigli smo do mečeva koji traju duže od 100 minuta, a i Njemci znaju da posustanu.

Ono što je potpuno jasno, AdmiralBET pokloni i iznenađenja ne dozvoljavaju senzacije. Sve ih je više i olakšavaju vam put do pobjede, pa i kroz dramatične i dosta neočekivane rezultate katarskog mundijala.

I dalje je u toku promocija za novoregistrovane korisnike pa prvi depozit donosi i 100% freebet-a za sportsko klađenje i 100% bonusa za slot.

Pogledajte i specijal sekciju na AdmiralBET sajtu, a ako ste propustili prošla je posebna ponuda - Ronaldo daje prvi, od makar tri gola Portugala uz pobjedu. Kvota 7,50 koja se ne propušta.

Laki je ispunio svoj plan, nije ga poremetio ni kasni VAR: "Što uradi Kolina i zašto penal? Nema veze nije ga da'! Idemo po nagradu u Admiral, svi u Admiral!"